USPlabs Modern BCAA+ 8:1:1, 535.5 Grams

USPlabs Modern BCAA+ 8:1:1, 535.5 Grams

 • ПроизводителиUSP Labs
 • Продуктов код: USPlabs Modern BCAA+ 8:1:1, 535.5 Grams
 • Наличност: Няма наличност
 • Крайна цена: 17.90 лв.

 • Едрова цена: 17.90 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 17.90 лв.

ОПИСАНИЕ

USPlabs Modern BCAA+ съдържа 8:1:1  L-левцин L-изолевцин и L-валин

Второто поколение на USPlabs Modern BCAA+ съдържа 50% повече или общо 15 гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) в ударното съотношение 8:1:1 на L-левцина спрямо L-изолевцина и L-валина, и др. ключови аминокиселини –  патентованият, устойчив във вода L-аланил-L-глутамин (Sustamine™), глицин, L-лизин, L-таурин и L-аланин във всяка доза!

Свойства и характеристики на USPlabs Modern BCAA+

 1. Подпомага изграждането на качествена мускулатура
 2. 15 гр BCAA и други важни аминокиселини във всяка доза
 3. Идеално съотношение 8:1:1 на BCAA 
 4. Ултра микронизиран

Както при стария USPlabs Modern BCAA, аминокиселините с разклонена верига са в съотношение 8:1:1 на левцина спрямо изолевцина и валина. Левцинът е с най-голяма концентрация, тъй като се смята, че именно той е непосредствен активатор на mTOR (Mammalian Target of Rapamycin) – активиращ протеин, който играе ключова роля при хипертрофията (разрастването на обема) и синтезa на протеини в мускулните влакна.

Голямата звезда в тази матрица е левцинът, но тя съдържа и друг голям плюс – иновативната разновидност на глутамина –  L-аланил-L-глутамин (Sustamine™), която прави глутамина устойчив на бързата му деградация във воден разтвор до потенциално токсичните за организма отпадни продукти амоняк и пироглутаминова киселина. Вместо това, съединението с аланинов остатък прави глутамина стабилен и осигурява безпрепятственото му транспортиране с кръвотока до скелетната мускулатура. Така получавате няколко пъти по-голямо усвояване на глутамина от мускулите, докато при приема на водни разтвори на обикновения L-глутамин до 65% от него се разгражда до безполезни или откровено вредни за тялото ви вещества далеч преди да стигне мускулите.

Ето и свойствата на останалите ключови аминокиселини във формулата:

Глицин: Суплементният й прием е особено важен по време на интензивни упражнения, тъй като по време на тях мускулите губят много повече глицин, отколкото др. аминокиселини и това провокира разграждане (катаболизъм) на мускулните влакна.

L-аланин: Също е подложен на интензивни загуби по време тренировки с тежести, поради което трябва да се приема в допълнителни количества, за да се ограничи мускулния катаболизъм.

L-таурин: Скелетната мускулатура с ниска концентрация на таурин губи от силата и производителността на мускулната контракция, което води до спад в тренировъчните постижения.

L-лизин: Тази незаменима аминокиселина съхранява левцина в мускулите в условията на протеинов глад.

Изследванията показват, че приемът на USPlabs Modern BCAA+ заедно с въглехидрати увеличава анаболния потенциал за провокиране на мускулен растеж на инсулина, като заедно с това минимизира неговия липогенен ефект (отлагането на мазнини

Вкусове на USPlabs Modern BCAA+ :

 1. без вкус
 2. портокал
 3. черешова лимонада
 4. гроздова дъвка
 5. плодов пунш
 6. ананас и ягода
 7. малинова лимонада
 8. диня
 9. мед и пъпеш
 10. портокал и манго
 11. розова лимонада
 12. зелена ябълка
 13. чай от праскова

Начин на приемане:

Като хранителна добавка, разтворете USPlabs Modern BCAA+ 2 равни мерителни лъжици (1 доза, 17,85 гр.) в 566 мл. вода и разтърсете/разбъркайте енергично за около 30 секунди. Пийте на глътки по време на тренировка, атлетическо състезание или интензивно физическо натоварване. Можете да приемете допълнителна доза веднага след тренировка или винаги, когато се нуждаете от допълнителна доза аминокиселини.

Съдържание на USPlabs Modern BCAA+:  535.5 грама
Размер на порцията: 17.85 грама
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Натрий 120 мг
Калий 100 мг
--
Патентована смес 15000 мг
Микронизирана смес 8: 1: 1 BCAA: 
Микронизирана L-левцин, L-изолевцин, L-валин
L-аланин
Таурин
L-лизин HCl
Глицин
L-аланил-L-глутамин (Sustamine ™)
--
Смес от електролит 654 мг
Натриев цитрат
Калиев хлорид  


Други съставки:
Лимонена киселина, естествени и изкуствени аромати, сукралоза, силициев диоксид.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка