Universal Nutrition Tribulus Pro, 100 Capsules

Universal Nutrition Tribulus Pro, 100 Capsules

 • ПроизводителиUniversal Nutrition
 • Продуктов код: Universal Nutrition Tribulus Pro, 100 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 27.90 лв.

 • Едрова цена: 23.88 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 27.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

Universal Nutrition Tribulus Pro съдържа Трибулус Терестрис с 40% съдържание на сапонини.

Тестостерона е анаболен хормон, чието повишено производство подпомага  протеиновия синтез и увеличава  задържането на азот в тялото. Също така, колкото повече тестостерон имате, толкова по – силни и издържливи ще бъдете. Благодарение на тестостерона, в тялото Ви се извършват анаболни промени. Всичко това е от полза на бодибилдърите и спортистите. Ако търсите начин за безопасно повишаване производството на тестостерон в тялото си, вземете Universal Nutrition Tribulus Pro!

Тази хранителна добавка е произведена  на основата на екстракт от билката Tribulus, с високо съдържание на сапонини – 40%.Universal Nutrition Tribulus Pro ще стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, Вие ще изградите повече мускули, либидото Ви ще е повишено, а възстановяването Ви след тренировка ще става бързо и лесно.

Свойства и характеристики на Universal Nutrition Tribulus Pro :

 1. Повишава производството  на тестостерон
 2. Осигурява здраве за простатата
 3. Увеличава либидото
 4. Повишава мускулната  сила и издържливост
 5. Стимулира изграждането на мускули
 6. Редуцира  излишните мазнини

Трибулус Терестрис е билка, известна още като ,,бабини зъби” . От дълбока древност, растението се   използва  като тоник и стимулатор на виталитета. Трибулус дължи свойствата си, на съдържащите се в него  стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди и протодиосцин. Именно заради тези съставки, растението има способността да увеличава нивата на половите хормони по естествен път. Билката стимулира предния дял на хипофизата, в следствие на което се увеличава нивото на лутеинизиращия хормон, а в резултат на това се повишава количеството на  свободния тестостерон в тялото.

Universal Nutrition Tribulus Pro може да се приеме като напълно безвреден аналог на стероидите използвани в медицината и спорта. Ето защо, продукта Universal Nutrition Tribulus Pro има мощни анаболни свойства, без да причинява отрицателни ефекти. Спортистите почитат  билката трибулус, именно заради нейния  анаболен ефект. Благодарение на свойствата на растението, се увеличава протеиновия синтез, а заедно с това се изгарят излишните  мазнини. Повишените нива на тестостерона, които се постигат чрес трибулус, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват възстановителните процеси в организма, особено след интензивни тренировки. Трябва да се отбележи, че трибулус е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както  физическия, така и с умствения  стрес.

Растението трибулус увеличава енергичността и дори облекчава различни  депресивни състояния. Билката понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и регулира нивото на кръвната захар. Това превръща трибулус в отлична средство, за предпазване от диабет и сърдечно – съдови болести. С Universal Nutrition Tribulus Pro можете да получите всичко това, без да се притеснявате за здравето си!

Начин на приемане:

Приемайте по 1 капсула от Universal Nutrition Tribulus Pro на всеки 8 часа.

Съдържание на Universal Nutrition Tribulus Pro: 100 Капсули
Размер на порцията: 1 Капсула
Порции в опаковка: 100
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Трибулус бленд: 625 мг
Трибулус Терестрис екстракт(40% сапонини)
Трибулус Терестрис на прах  


Други съставки:
Желатин, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат. Произведен в съоръжение за GMP, което използва мляко, соя, яйце, фъстъци.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка