Stacker 2 Black Burn Mikronized, 5 Grams

 • ПроизводителиStacker 2
 • Продуктов код: Stacker 2 Black Burn Mikronized, 5 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 0.60 лв.

 • Едрова цена: 0.50 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 0.60 лв.
Налични опции

Много от Вас, които опитвате да отслабнете, сте чували за термогенезата. Тя е процес, при който в тялото се повишава температурата, в здравословни граници. В резултат на това, мазнините се отделят от мастните депа, и се изгарят за енергия. Има различни вещества, които могат да засилят термогенезата, а сега можете да се възползвате от тях, само с един продукт. Името му е Stacker 2 Black Burn Mikronized и е създаден за Всички, които искат най-сетне да постигнат желаната елегантна фигура. Отслабването не е лесно, но с помощта на Black Burn ще се придвижвате към целта все по-бързо.

Black Burn е истинска иновация в света на отслабването, и надали ще срещнете друга такава добавка. Продукта стана легенда, когато само преди 10 години, стана известен по цял свят с най-силната и най-добра хранителна добавка за изгаряне на мазнини. С Stacker 2 Black Burn Mikronized, загубата на тегло може да достигне до 8 kg за месец. Ако най-накрая искате да се отървете от последните допълнителни килограми и да имате сухо и релефно телосложение, изберете със сигурност най-силната и ефективна хранителна добавка за изгаряне на мазнини на пазара днес Stacker 2 Black Burn Mikronized.

Създаването на силна хранителна добавка за изгаряне на мазнини не е толкова лесно, колкото може би изглежда! Не е заради съставките във всяка капсула, а е основно поради качеството на екстрактите (количеството на активни алкалоиди) заедно с определяне на правилното съотношение между елементите.  Компанията инвестира много време и усилия за изработването на екстракти, които съдържат три или четири пъти по-високи дози от активни алкалоиди за грам. Веднъж след като формулата е разработена, тя се изпробва обстойно, относно аспектите, които можете да усетите (енергиен стимул, подтискане на глад), но и за крайната цел на продукта: да стимулира изгарянето на мазнини.

Организация на изследването на Stacker 2 Black Burn Mikronized Компания NVE Pharmaceuticals е посветила общо 3 изследвания на продукта. Първите две изследвания оптимизираха формулата стъпка по стъпка. Третото проучване е ключовото, а резултатите били наистина впечатляващи. Ако искате най-ефективната добавка за редуциране на мазнините, Stacker 2 Black Burn Mikronized трябва да бъде вашият избор!

 • Най-добрата добавка за изгаряне на мазнините
 • Силен термогенен ефект
 • Отслабване до 8 кг на месец
 • Изключително стимулиране на метаболизма
 • Намалява драстично апетита
 • По-бързо горене на излишните мазнини

Начин на приемане:
Преди всяко основно ядене вземете Stacker 2 Black Burn, тоест  преди закуска,  преди обяд и преди вечеря. Предупреждение Тези хранителни добавки не са подходящи за лица под 18 години.

Food supplement.
Content: 5 Grams
Serving size: 5 Grams
Servings per Pack: 1
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Black Burn Micronized KT3X Blend 550 mg
Кetones (raspberry extract)  
Camellis Sinensis (standardized for 50% Polyphenols and EGCG)  
Garcinia Cambogia (standardized for 50% Hydrocitric Acid [HCA] (fruit extract))  
Yerba Mate (fruit extract)  
Choline Bitartrate  
Guarana (seeds extract)  
Capsicum Annum (whole pepper extract)  
Siberian Ginseng (root extract)  
Vitamin B12 (10 mcg Cyanocobalamin)  
--  
Caffeine Anhydrous 300 mg


Other ingredients:
upport system (isomaltulose, acidifier [citric acid], flavouring system [containing aroma, natural colorant], sweetener [sucralose])

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка