AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams / БЦАА

WHOLESALE SUPPLEMENTS


работно време от понеделник до петък, от 10 до 16:30 часа 0888 121 121

БЦАА /

3793

AllMax Nutrition:

BCAA 2:1:1
Servings Per Container: 80

BCAA Powder For Muscle Recovery
Unflavored Powder To Increase Lean Muscle
Mass And Reduce Soreness

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 представя пудра от чисти и качествени верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение  2:1:1. С тяхна помощ ще сте в състояние по-лесно да увеличите своята чиста мускулна маса, да намалите катаболното разграждане на мускулатурата, както и да облекчите възпаленията и болките след края на тежките силови тренировки.

За разлика от другите видове аминокиселини, които се преработват от черния дроб, BCAA са уникални по своя характер с това, че се поемат и усвояват директно от мускулите. Те играят ключова роля за бързото изграждане на качествената мускулна маса, тъй като увеличават скоростта, с която мускулите растат в отговор на оказаното върху тях физическо натоварване (тренировките). Нещо повече – изследванията в областта сочат, че 14 % от мускулната тъкан се състои именно от верижно-разклонени аминокиселини.

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 се отличават със силен анти-катаболен ефект. Тъй като мускулната тъкан абсорбира директно верижно-разклонените аминокиселини, това води до по-добро зареждане на мускулите с енергия и до драстичното ограничаване на тяхното катаболно разграждане. Не случайно, за професионалните атлети, които се стремят към увеличаване на силата и размера на мускулната маса, BCAA са един от напълно задължителните суплементи.

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 е чиста формула, без абсолютно никакви добавки. Тя се предлага в разфасовка от 400 грама и съдържа верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), които са 100 % ферментирано извлечени и притежават най-висок японски клас за качество.

Верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) са изградени от три свързани помежду си аминокиселини – левцин, валин и изолевцин.

Левцинът насърчава развитието на чиста мускулна тъкан и допълнителното производство на енергия, особено по време на интензивни тренировки. Тази аминокиселина спомага и за поддържането на така важния положителен азотен баланс в организма.  Левцинът често е наричан „ограничено хранително вещество“, което означава, че тялото се нуждае да бъде зареждане с определени количества от него, за да може да асимилира протеините, постъпващи в храносмилателната система. Левцинът също така активира един основен анаболен процес, известен като механизъм на mTOR, при който настъпва сериозно стимулиране на синтеза на мускулните протеини.

Валинът играе важна роля при метаболизма на глюкозата, протеиновия синтез и подсилване на имунната система. Той осигурява допълнителни количества глюкоза за снабдяване с енергия по време на хардкор тренировките, което го превръща в ценна добавка за всеки силов атлет.  Освен всичко останало, валинът също така участва в детоксикацията и пречистването на черния дроб от натрупалия се в него излишен азот.

Изолевцинът съдейства за пълноценното възстановяване на мускулите след тренировка и е доказвал многократно своя положителен ефект върху поддържането на стабилните нива на кръвната захар. Тази аминокиселина участва активно в образуването на хемоглобина и може да повиши енергийните нива, както и да подобри физическата издръжливост на тялото.

  • Качествено и бързо възстановява-не.
  • Поддържа обема на мускулната маса.
  • Подобрява мускулната активност.
  • Предпазва мускулната маса от увреждане по време на физическа активност.
  • Защитава мускулната маса по време на процеси на редукция на теглото.
  • Забавя физическата умора.

Начин на приемане:
Смесете една чаена лъжица (5 гр) ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 с 180-240 мл вода, сок или друга напитка/суплемент по ваш избор и разбъркайте добре в продължение на 15-20 секунди с помощта на шейкър или обикновена лъжица

Food supplement.
Content: 400 Grams
Serving size: 1 Scoop 5 Grams
Servings per Pack: 80
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 5 gr 100 gr
Total Fat 0 gr  
Micronized L-Leucine 2.5 gr 250 gr
Micronized L-Valine 1.25 gr 12.5 gr
Micronized L-Isoleucine 1.25 gr 12.5 gr


Other ingredients
BCAA 2:1:1 Blend (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), L-Glutamine, Flavouring (Raspberry), Citric Acid, Malic Acid, Tricalcium Phosphate, Magnesium Citrate, Beetroot Powder, Potassium Chloride, Trisodium Citrate, Inulin, Sweeteners (Sucralose, Steviol Glycosides)

Рейтинг 4.8 / 5 от 10 гласа.


Още продукти на AllMax Nutrition

AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams  / фитнес добавки
Цена: 62.40 лв.
Цена: 45.92 лв.
AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams
в наличност
AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams
AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams / фитнес добавки
Цена: 54.90 лв.
Цена: 39.20 лв.
AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams
в наличност
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams / фитнес добавки
Цена: 59.90 лв.
Цена: 41.10 лв.
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams
в наличност
AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts, 210 Grams / фитнес добавки
Цена: 49.90 лв.
Цена: 35.48 лв.
AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts, 210 Grams
в наличност
Allmax Nutrition Gremagnavol C:Vol, 375 Grams / фитнес добавки
Цена: 54.90 лв.
Цена: 39.31 лв.
Allmax Nutrition Gremagnavol C:Vol, 375 Grams
изчерпан продукт
AllMax Nutrition Arginine HCL, 400 Grams / фитнес добавки
Цена: 52.40 лв.
Цена: 29.90 лв.
AllMax Nutrition Arginine HCL, 400 Grams
изчерпан продукт