ISS Research Super Vitamin Pak, 30 Packs / Витамини и Минерали

WHOLESALE SUPPLEMENTS


работно време от понеделник до петък, от 10 до 16:30 часа 0888 121 121

Витамини и Минерали /

6346

ISS Research:

Super Vitamin Pak
Servings Per Container: 30

Everything From A To Zinc!
Providing A Complete Vitamin & Mineral Dietary
Supplement!

ISS Research Super Vitamin Pak е висококачествен комплекс от жизненоважни витамини и минерали под формата на удобни за приемане таблетки, който подобрява цялостното благосъстояние на организма, насърчава имунната система и активизира мускулните процеси.

ISS Research Super Vitamin Pakсъдържа витамин C, който има важна роля за за клетъчното делене на мускулната тъкан, подобрява синтеза на протеините в организма и укрепва здравето на съединителната тъкан и костната система. Витамин C стимулира имунната система, има силно антиоксидантно действие и предпазва от загуба на чиста мускулна маса.

Витаминният комплекс на ISS Research Super Vitamin Pak  е обогатен с витамин Е, който предпазва мускулна тъкан от увреждане, съдейства за добрата хидратация на организма и има силно антиоксидансто действие. Също така, витамин Е има благотриятно действие върху храносмилателната  и нервната система и оказва подкрепа в процесите на възстановяване.

Формулата на ISS Research Super Vitamin Pak съдържа витамин B комплекс, който активизира мускулните процеси, стимулира метаболизма на въглехидратите и подпомага централната нервна система. Витамините от тази група редуцират нивото на вредния холестерол, намаляват високото кръвно налягане и предпазват от сърдечни заболявания. Също така, витамин B комплекс има важна роля за правилното усвояване на протеините и мазнините от организма, стимулира изграждането на чиста мускулна маса и подобрява мозъчната дейност.

Комплексът от витамини на ISS Research Super Vitamin Pak  е обогатен с бета каротен, който съдейства за цялостното здравословно състояние на организма, има силно антиоксидантно действие и неутрализира вредното действие на свободните радикали. Бета каротен насърчава имунната система, подобрява зрението и укрепва здравето на кожата.

ISS Research Super Vitamin Pak съдържа витамин K, който ускорява процеса на кръвосъсирване, повишава плътността на костите и подобрява здравето на зъбите. Продуктът съдържа комплекс от минерали като магнезий и цинк, които укрепват здравето на костната система, регулират нивото на инсулин в организма и имат благоприятно действие върху нервната система. Магнезий и цинк контролират хормоналния баланс, оказват подкрепва върху сърдечно-съдовата система и насърчават имунната система. Минералният комплекс на ISS Research Super Vitamin Pak  е обогатен с хром, подобрява растежа на чиста мускулна маса, съдейства при транспортирането на протеините и редуцира високото кръвно налягане.

Формулата на ISS Research Super Vitamin Pak  съдържа калций, който подпомага изграждането на костната система, има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата  и нервната система и стимулира метаболизма. Минералният комплекс е обогатен с фосфор, който стимулира изграждането на чиста мускулна маса, увеличава силата и енергията по време на високоинтензивни тренировки и ускорява процесите на възстановяване.

ISS Research Super Vitamin Pak  съдържа екстракт от гроздово семе, коензим Q10 и алфа-липоева киселина, които имат мощно антиоксидантно действие, подобряват възстановяването и насърчават растежа на чиста мускулна маса. Тези активни съставки увеличават енергията като стимулират изгарянето на излишните телесни мазнини, имат силно имуностимулиращо действие и оказват подкрепа върху сърдечно-съдовата система.

  • Мощен имуностимулатор
  • Укрепва мускулната тъкан
  • Подобрява метаболизма
  • Съдейства за здрава костна система
  • Силно антиоксидантно действие
  • Повишава енергията и издръжливостта
  • Ускорява възстановяването
  • Подпомага храносмилателаната система
  • Благоприятно действие върху нервната система
  • Подкрепа върху сърдечно-съдовата система

Начин на приемане:
Приемайте ISS Research Super Vitamin Pak по 1 пакетче дневно

Food supplement.
Content: 30 Packs
Serving size: 1 Packs
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Vitamin A 10,000 IU  
Vitamin D 400 IU  
Vitamin C 1000 mg  
Vitamin E 400 IU  
Vitamin B1 100 mg  
Vitamin B2 100 mg  
Vitamin B6 100 mg  
Vitamin B12 100 mcg  
Pantothenic Acid 100 mg  
Niacin 100 mg  
Biotin 100 mcg  
Folic Acid 400 mcg  
Calcium 500 mg  
Magnesium 250 mg  
Iron 15 mg  
Zinc 11.5 mg  
Copper 1500 mcg  
Manganese 500 mcg  
Iodine 75 mcg  
Potassium 50 mg  
Chromium 200 mcg  
Lecithin 1200 mg  
Lemon Bioflavonoids 100 mg  
Betaine HCL 50 mg  
Glutamic Acid HCL 50 mg  
Boron 3 mg  
Choline 100 mg  
Inositol 100 mg  
PABA 100 mcg


Other ingredients
Whey, Magnesium Stearate and Stearic Acid.

Рейтинг 4.6 / 5 от 15 гласа.


Още продукти на ISS Research

ISS Research Super Vitamin Pak, 30 Packs / фитнес добавки
Цена: 52.40 лв.
Цена: 37.90 лв.
ISS Research Super Vitamin Pak, 30 Packs
изчерпан продукт