CytoSport BCAAs, 360 Grams / БЦАА

WHOLESALE SUPPLEMENTS


работно време от понеделник до петък, от 10 до 16:30 часа 0888 121 121

БЦАА /

3849

CytoSport:

BCCAs
Servings Per ContainerApprox: 30

9 grams of Amino Matrix!
а Ultra-Concentrated Anabolic Amino Acid Formula!

Аминокиселините са градивните елементи на протеините  и мускулната  тъкан. Те също така са от голямо значение, за редица функции на тялото, свързани с използването на енергията, промените  в настроението, мозъчната функция, загубата на тегло, и увеличаването на мускулната маса и сила. Когато става дума за бодибилдинг, едни от най – нужните аминокиселини са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Тъй като по време на тренировки те се  изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. CytoSport BCAAs е максималнo силна формула, предназначена да осигури комплекс от най-чистите аминокиселини в свободна форма Левцин, Изолевцин и Валин във всяка порция.

Към BCAA спадат аминокиселините левцин, изолевцин и валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните  протеини във вашето тяло.CytoSport BCAAs съдържа  важните ВСАА аминокиселини, които имат свойството значително да повишават  синтеза на протеини в тялото Ви и да поддържат положителен азотен баланс. Това ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород, които ще Ви напомпат както никога преди това. Освен това, приема на CytoSport BCAAs ще запази този вид на мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините ВСАА, мускулите Ви ще са защитени от катаболните процеси.

Приема на CytoSport BCAAs ще Ви помогне да получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви. Аминокиселините с разклонена верига ВСАА в продукта, подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят умората по време на тренировките. Това е възможно, заради тяхната способност да блокират навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка, и същевременно да стимулират и повишават  протеиновия  синтез. BCAA  всъщност са единствените аминокиселини, които се транспортират директно в кръвния поток и оттам-в мускулната тъкан, като не се метаболизират преди това в черния дроб.

С допълнителния прием на ВСАА аминокиселини, Вие също така си осигурявате по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате максимални резултати. Не на последно място, формулата на CytoSport BCAAs може да Ви помогне да отстраните излишните мазнини.Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.
Начин на приемане:
Приемайте една доза преди и една доза след тренировка

Food supplement.
Content: 360 Grams
Serving size: 12 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Рейтинг 4.8 / 5 от 8 гласа.


Още продукти на CytoSport

Cytosport Aminos Branched Chain, 300 Grams / фитнес добавки
Цена: 46.20 лв.
Цена: 30.90 лв.
Cytosport Aminos Branched Chain, 300 Grams
в наличност
Cytosport Aminos Branched Chain, 300 Grams
Cytosport Cytomax, 2040 Grams / фитнес добавки
Цена: 68.70 лв.
Цена: 42.90 лв.
Cytosport Cytomax, 2040 Grams
в наличност
Cytosport Cytomax, 2040 Grams
Cytosport Cytomax, 680 Grams / фитнес добавки
Цена: 32.40 лв.
Цена: 19.90 лв.
Cytosport Cytomax, 680 Grams
в наличност
Cytosport Cytomax, 680 Grams
CytoSport BCAAs, 360 Grams / фитнес добавки
Цена: 43.70 лв.
Цена: 29.99 лв.
CytoSport BCAAs, 360 Grams
в наличност
CytoSport Creatine, 500 Grams / фитнес добавки
Цена: 39.90 лв.
Цена: 27.02 лв.
CytoSport Creatine, 500 Grams
в наличност