AllMax Nutrition Carbion+, 1080 Grams / Въглехидрати

WHOLESALE SUPPLEMENTS


работно време от понеделник до петък, от 10 до 16:30 часа 0888 121 121

Въглехидрати /

цена

57.90 лв.

57.90 лв.

влез за да поръчаш
2616

AllMax Nutrition:

Carbion+
Servings Per Container: 40

Complex Carbohydrate Powder For
Adding Size

Feeds Muscles for Maximum Performance And
Recovery

Защо Трябва Да Използвам Въглихедратна Напитка?

Разбирайки защо трябва да се взимат въглехидратни напитки първоначално спомага да се разбере защо CAЯBION+e значително превъзходен.

Причина 1
Въглехидратите са най-ефективни и лесно достъпни за тренировъчното гориво, което можете да вземете.

Причина 2
Правилно допълнени, те осигуряват висок, стабилен и надежден източник на енергия за оптимална производителност - измества мастния метаболизъм и разграждането на белтъчините чрез глюконеогенезата.

Причина 3
Допълването на менюто с въглехидрати е един от най-добрите начини за предотвратяване на нивата на кортизол от увеличаване се и след това, се осъществява разбивка на катаболната мускулна.

Причина 4
Възстановяване от интензивни тренировки и запълване на запасите от гликоген.

AllMax Nutrition Carbion+, По-добър Начин За Вашата Силова Тренировка

Какво CAЯBION+ е направил, е да избере широка гама от изключително сложни и все по-малко сложни въглехидрати проектирани да предоставят комбинация от равнища на усвояване, които доставят надеждна и устойчива енергия.

Започвайки от края, AWM 2300™ Waxy Maizeе силно разклонена и изключително сложна и се предлага в 200,000 г/мол, следващият по ред на сложност е оризовото и картофено нишесте, докато е по-ниско в процентно приобщаване, те също са много високи за скалата на молекулното тегло, и диапазона между 80‘000 и 120‘000 гр/мол, CycloiD™: Clustered Cyclic Dextrinе получен от восъчна царевица (амилопектин) и има молекулно тегло от 60000 г/мол и накрая, DE-5™: Dextrin е малко сложен и идва при 45‘000 г/мол; всичко е за много по-голяма и по-сложна молекула, отколкото глюкозните монозахариди, декстроза или фруктозата, която е на 180 г/мол.

Та, Какво Означава Това?

Целта на всяка добавка е да има ефект. За да има ефект на хранителните си вещества (протеини, креатин, аминокиселини, въглехидрати и т.н.) трябва да намери своя път в клетката; Преминаване в клетката означава проникване през нейната мембрана, или инсулиновите рецептори. Очевидният начин е да се позволи на инсулина да си свърши работата. Но по-високите нива на инсулин си имат цена. Това изисква по-високи нива на кръвната захар. Оползотворяващияткомплекс на модернизираните въглихедративCAЯBION+има съставки, които ефективно намаляват нивата, на което тези хранителни вещества „вратари" на клетките се активират да приемат съответните съставки по-лесно.

AllMax Nutrition Carbion+ предоставя набор от сложни въглехидрати от изключителна големина, силно разклонени и сложни въглехидрати за опростен комплекс въглехидрати като например DE-5™, инженерно тестван въглехидрат с 87% на дължина на полизахариди (10) decasaccharide и по-големи. Той също така предоставя 3,2г Fibersol-2 ™, друг силно тестван въглехидрат, който имитира ефекта от влакната на овеса и осигурява полезни действия като подобрена регулярност, намалява кръвната захар и местата на триглицеридовите совалки в тялото.

С много ниския си градиент на осмотично налягане (съответстващо на човешкото осмотичното налягане между 280 и 300) и високите нива на електролити, AllMax Nutrition Carbion+ се изпразва бързо в стомаха, като по този начин улеснява ефективното, продължително поемане и предотвратяване на подуването на корема, спазми и лошо храносмилане, което може да се получи с прости въглехидратни напитки съдържащи глюкоза или други захари, особено когато тренирате усилено.

Още към въпроса, като се приема овес, AllMax Nutrition Carbion+  има ефект на предоставяне на калорична енергия по начин, по който тялото ви може да се справи с по-лесно, премахвайки драматичните инсулинови шпайкове и поддържането на достатъчна за съответната тренировка енергия. Тази концентрирана енергия осигурява постоянна доставка на работещите мускули, изолира изчепваемия мускулен гликоген, обгръща и симулира мускулния катаболизъм и усилвапроцесите на възстановяване.

Добавянето на електролитите се възползва от каналите за доставяне, които споделят обща мембрана с въглехидратната абсорбция. The Advanced Carb Utilization Complexдопълнително улеснява усвояването на кръвната захар чрез намаляване на прага от задействането на инсулиновите рецептори; просто казано, тялото ви ще бъде по-ефективно при поемане от клетките на хранителни вещества, като същевременно ще изисква по-малко инсулин.

AllMax Nutrition Carbion+: Действа ли?

Да, да, да, науката, полизахаридите дрън, дрън, дрън, НО РАБОТИ във фитнеса ?! Всички сме чували истории за теорията защо това или онова трябва да работи, но тук каучука се среща с пътя? Отговорът е ДА.

Ние открихме, че това, в което ние вярваме, е че това абсолютно най-добрата комбинация от въглехидрати, електролити, и insulogenics, която може да се осигури висока ефективност и последователна енергийна добавъчност. Механизмът и действието на това захранване осигурява наистина превъзходни резултати в много отношения.

  • Повишена интензивна производителност и продължителност довежда до по-голяма мускулна стимулация.
  • Повишаване на плазмените стойности на кръвния обем и мускулния гликоген осигуряват дълбок помпа в рамките всяка тренировка, помагаща мускулните влакна и фасции да се разстегнат максимално и както трябва.
  • Въглехидратния ефект на притъпяване на повишаването на нивата на кортизола, обобщава за интензивните резултати в драматичното намаляване на разграждането на мускулната тъкан.

След една година от производство и изпитване на продукта, тестови докладипоказват драстични положителни  резултати и превъзходни тренировки, добро възстановяване и способността да се върнеш в залата по-бързо от нормалното. Докладите показват изключителна мускулна пълнота, голямо кръвоснабдяване и зашеметяваща помпи.

Способността да се остане във фитнес залата при много силна тренировказа много по-дълго е един от най-честите доклади. Това наистина подчертава значението на наличието на такъв достатъчени високо качествен източник на въглехидрати със супер ефективно усвояване; вие сте ефективно заредени за по-голяма продължителност в залата.

Това носи ниво на интензивност на тренировка, която просто не е съществувала преди. Да бъдеш в състояние да поддържаш нива на интензивност в много по-голяма продължителност носи резултати. Тренирайте с него веднъж и ще се почувствате разликата от първия път. Няма да искате да тренирате без него отново.

Food supplement.
Content: 1080 gr
Serving size: 1 Scoop 27 gr
Servings per Pack: 40
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 100 g
Total Carbohydrate 25 g
Sugars 0 g
--  
6 CARB COMPLEX  
CCD™ Clustered Cyclic Dextrin (Hightly-Branched Structure) 6.5 g
De-5™ High Molecular Weight Dextrin Polysaccharide 6.4 g
Awm2300™ Ultra-High Molecular Weight Waxy Maize 6 g
Rlce Polysaccharide (Glycosidically-Bound Monamer) 3.2 g
Fibersol-2™ Digestion-Resistant Dextrin (Highly-Branched Structure) 1.6 g
Potato Polysaccharide (Glycosidically-Bound Monamer) 9 g
--  
ADVANCED CARB UTILIZATION COMPLEX  
Prickly Pear Extact 108 mg
Bitter Melon Extract 56 mg
D-Pinitol 8 mg
Vanadium (As Vanadyl Sulfate) 5 mg
--  
IONIC HYDRATION COMPLEX  
Sodium (As Sodium Citrate & Sodium Chloride) 85 mg
Magnesium (As Magnesium Gluconate & Magnesium Citrate) 58 mg
Potassium (As Potassium Citrate & Potassium Phosphate) 40 mg
Calcium (As Calcium Citrate & Calcium 5 Hydrate) 30 mg


Other Ingredients:
Citric Acid, Natural And Artificial Key Lime And Cherry Flavors, Sucralose, and Natural Color.

Allergen Statement:
Produced in a facility that handles Soy, MIlk and Shellfish (Glucosamine).

Рейтинг 5 / 5 от 1 гласа.


Още продукти на AllMax Nutrition

AllMax Nutrition HexaPro, 2500 Grams / фитнес добавки
Цена: 112.40 лв.
Цена: 89.90 лв.
AllMax Nutrition HexaPro, 2500 Grams
в наличност
Allmax Nutrition Gremagnavol C:Vol, 375 Grams / фитнес добавки
Цена: 38.90 лв.
Цена: 38.90 лв.
Allmax Nutrition Gremagnavol C:Vol, 375 Grams
в наличност
Allmax Nutrition Gremagnavol C:Vol, 375 Grams
Allmax Rise & Grind Drawstring Bag / фитнес добавки
Цена: 13.70 лв.
Цена: 10.90 лв.
Allmax Rise & Grind Drawstring Bag
в наличност
AllMax Nutrition Carbion+, 1080 Grams / фитнес добавки
Цена: 57.90 лв.
Цена: 57.90 лв.
AllMax Nutrition Carbion+, 1080 Grams
в наличност
AllMax Nutrition Carbion+, 1080 Grams
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams / фитнес добавки
Цена: 59.90 лв.
Цена: 47.90 лв.
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams
в наличност