Olimp Gold-Vit D3+K2, 30 Capsules

  • ПроизводителиOlimp
  • Продуктов код: Olimp Gold-Vit D3+K2, 30 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 17.90 лв.

  • Едрова цена: 13.98 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 17.90 лв.
Налични опции

Olimp Gold-Vit D3+K2 е хранителна добавка, съдържаща витамин D3 (холекалциферол) и естествен витамин K2 MK7 (менахинон) във висока доза. D3 + K2 е ежедневна хранителна добавка с витамин К2 и D3. Специално се препоръчва за физически активни хора и всички, които искат да запазят здрави и здрави кости.

Витамин D се среща в две форми: холекалциферол (синтезиран в кожата или получен от храната) и ергокалциферол (образуван от ергостерол, открит в гъбите с дрожди и шапки). Те са начални вещества, които се трансформират в организма до активни съединения, които имат хормоноподобни ефекти. Витамин D помага за правилното усвояване на калций и фосфор, поддържане на здрави кости и зъби и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.
D3 + K2 е ежедневна хранителна добавка с витамин К2 и D3. Специално се препоръчва за физически активни хора и всички, които искат да запазят здрави и здрави кости.

Витамин К е група съединения, неразтворими във вода, но разтворими в мазнини, които са необходими за усвояването им от организма. Витамин К съществува под формата на витамин К1 и К2. Витамин К1 се абсорбира слабо, в допълнение, той не се преразпределя от черния дроб и активира главно факторите на коагулация в черния дроб, зависими от витамин К.

Витамин К2 не се използва само от черния дроб, но и се преразпределя от кръвта в цялото тяло. Витамин К2 (менахинон) се намира в животински храни и в ферментирали растителни храни. Този витамин помага за поддържане на силни кости и допринася за нормалното съсирване на кръвта.

Начин на приемане:
Приемайте по една доза от 
Olimp Gold-Vit D3+K2 на ден.Най-добре да се използва с храна.

Food supplement.
Content: 30 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Vitamin K 100 µg
Vitamin D 50 µg (2000 IU)


Other ingredients:
olive oil, capsule shell: gelatin, humectant - glycerin, vitamin K2 MK7 (menaquinone), vitamin D3 (cholecalciferol).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка