NOW Melatonin 3mg, 180 Veg Capsules

NOW Melatonin 3mg, 180 Veg Capsules

 • ПроизводителиNOW
 • Продуктов код: NOW Melatonin 3mg, 180 Veg Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 25.90 лв.

 • Едрова цена: 19.95 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 25.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

 NOW MELATONIN Е ДОБАВКА ЗА СПОКОЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН, БЕЗ УМОРА И СЪНЛИВОСТ ПРИ СЪБУЖДАНЕ.

Сънят е от огромно значение за възстановителните процеси на организма и оказва значително влияние върху качеството на живот.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА NOW MELATONIN :

 1. Осигурява спокоен и продължителен сън
 2. Не предизвиква умора и сънливост
 3. Силно антиоксидантно действие
 4. Поддръжка на стомашно-чревния тракт
 5. Без ГМО
 6. Вегетарианска - веганска хранителна добвка

NOW Melatonin е формула за качествен и здравословен сън. Хранителната добавка съдържа мелатонин - естествено намиращ се в тялото хормон, който подобрява качеството на съня, премахва умората и съдейства за по-добро цялостно здраве.

В напрегнатото ни ежедневие, в следствие от стреса и преумората, процесът на отделяне на мелатонина в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за заниженото производство на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на NOW Melatonin е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Мелатонинът се счита за най-силния антиоксидант. Заради способността му да взаимодейства със свободните радикали го наричат още „метач”. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта".

От действието на NOW Melatonin могат да се възползват и хората, работещи на смени, при които нормалният биологичен ритъм е променен, както и тези, на които им се налага да пътуват през няколко часови зони. Доказано е, че мелатонин действа благоприятно и в период на менопауза върху психо-вегетативните смущения, намалява депресиите и тревожността. NOW Melatonin повишава защитните сили на организма и намалява симптомите на стрес.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте NOW Melatonin по една доза, 20 минути преди лягане.

Съдържание на NOW Melatonin : 180 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 180
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Мелатонин 3 мг


Други съставки
Целулозен прах, целулоза (капсула) и стеаринова киселина (растителен източник).

Не се произвежда с пшеница, глутен, соя, царевица, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в завод, който обработва други съставки, съдържащи тези алергени.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка