NOW Calcium Hydroxyapatite, 120 Capsules

NOW Calcium Hydroxyapatite, 120 Capsules

  • ПроизводителиNOW
  • Продуктов код: NOW Calcium Hydroxyapatite, 120 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 37.90 лв.

  • Едрова цена: 22.63 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 37.90 лв.

Налични опции


NOW Calcium Hydroxyapatite /Калциевият хидроксиапатит/ е основният минерал на костната тъкан и твърдата тъкан на зъбите (неорганичната част на човешката костна тъкан съдържа до 97% калциев хидроксиапатит). Калциевият хидроксиапатит се отличава с високи показатели на ефективност и усвояемост.

Калцият е минералът на природната здравина.
Повече от 99% от цялото  количество калций, съдържащ се в човешкия организъм, е съсредоточено в тъканите на костите и на зъбите. Калцият е най-важният структурен компонент на опорно-двигателния апарат, необходим е и за доброто състояние на ноктите и на косата, а така също и за пълноценната работа на нервната, сърдечно-съдовата и мускулната система (калцият способства за поддържането на нормалния тонус на кръвоносните съдове, „отговаря“ за съкращаването и  отпускането на скелетната мускулатура, а така също взема участие в  процесите на регулация на възбуждане и на задържане в кората на главния мозък). Притежаващ противовъзпалителни, противоалергични и антиоксидантни свойства, калцият играе достатъчно важна роля в активацията на храносмилателните ензими и в регулацията на кръвосъсирването, способства за повишаването на съпротивляемостта на човешкия организъм спрямо въздействието на различни инфекции и токсини.

Ежедневно в нашия организъм трябва да постъпват около 800 мг калций, което е много сложно да се осигури чрез хранителните продукти. Ето защо е много важно да запълним калциевия дефицит и да съхраняваме баланса на съдържанието му в организма.

Food supplement.
Content: 120 Capsules
Serving size: 2 Capsules
Servings per Pack: 60
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calcium (from Hydroxyapatite) 500 mg
Phosphorus (from Hydroxyapatite) 200 mg


Other Ingredients:
Gelatin (capsule) and Magnesium Stearate (vegetable source).

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка