Myprotein ZMA, 90 Capsules

Myprotein ZMA, 90 Capsules

 • ПроизводителиMyprotein
 • Продуктов код: Myprotein ZMA, 90 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 22.90 лв.

 • Едрова цена: 18.42 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 22.90 лв.

Налични опции


Липсата на цинк и магнезий е изключително срещана сред  населението. Тя е най-разпространена при атлети и много активни хора, защото тези минерали се губят  по време на тренировки. Бодибилдърите и спортистите често се доверяват на хранителните добавки, когато искат помощ за  изграждане на чиста мускулна маса, намаляване на телесните мазнини, или за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка.

Точно такава добавка е и Myprotein ZMA. Той представлява комбинация от двата минерала цинк и магнезий, заедно с  витамин В6. Всяко едно от тези  три от тези съединения, е важно за редица  биологични процеси, и е необходимо на всички които се занимават със спорт.  Добавките с ZMA се предпочитат и по друга причина-те са естествен и безопасен начин, за повишаване нивата на тестостерон.Myprotein ZMA е напълно натурален продукт, който повишава физическия капацитет, подпомага възстановяването на след интензивна тренировка и значително подобрява качеството на съня.

Приема на Myprotein ZMA ще Ви осигури един от най-важните минерали-цинка. Той е минерал и антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за множество биохимични реакции. Цинкът е от голямо значение за синтеза на протеини,и  за  възстановяването на тъканите след натоварване.

С продукта Myprotein ZMA Вие получавате и минерала магнезий. Подобно на цинка, магнезия е основен минерал, който  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовата система, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за Вас като бодибилдъри. Те повишават мускулната маса, силата, и загубата на мазнини, да не говорим за цялостното здраве и благополучие.

Както казахме, приема на Myprotein ZMA може да повиши естественото производство на тестостерон. Главен анаболен хормон в  мъжкото тяло е тестостерона, а неговите увеличени нива  водят до повишаване на мускулния растеж, сексуалното желание и сексуалната функция, ускоряват и подобряват възстановяването , увеличават силата и издържливостта.

Myprotein ZMA намалява  риска от претрениране, и увеличава   мускулната маса и сила, а също така подобрява съня. Комбинацията между цинк, магнезий и витамин B6, има положителен ефект върху настроението и може да помогне за подобряване на концентрацията  по време на интензивни тренировки. Myprotein ZMA е продукт, особено подходящ за атлетите и бодибилдърите, както и за хората водещи активен начин на живот.

 • Увеличава производството на тестостерон по естествен начин
 • Повишава нивата на растежния хормон
 • Подобрява качеството на съна
 • Действа антиоксидантно
 • Намалява мускулните  спазми
 • Подпомага възстановяването
 • Насърчава мускулния растеж

Начин на приемане:
Приемайте 2 капсули на ден от 
Myprotein ZMA, 30-60 минути преди лягане.

Food supplement.
Content: 90 Capsules
Serving size: 2 Capsules
Servings per Pack: 45
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 2 cap. 100 cap.
Zinc (As Monomethionine And Aspartate) 20 mg 1000 mg
Magnesium (As Aspartate) 300 mg 15000 mg
Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride) 7 mg 350 mg


Other ingredients
Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка