Myprotein ZMA, 90 Capsules

 • ПроизводителиMyprotein
 • Продуктов код: Myprotein ZMA, 90 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 22.90 лв.

 • Едрова цена: 18.42 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 22.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Myprotein ZMA съдържа цинк,магнезий и витамин В6.

Липсата на цинк и магнезий е изключително срещана сред  населението. Тя е най-разпространена при атлети и много активни хора, защото тези минерали се губят  по време на тренировки. Бодибилдърите и спортистите често се доверяват на хранителните добавки, когато искат помощ за  изграждане на чиста мускулна маса, намаляване на телесните мазнини, или за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Myprotein ZMA :

 1. Увеличава производството на тестостерон по естествен начин
 2. Повишава нивата на растежния хормон
 3. Подобрява качеството на съна
 4. Действа антиоксидантно
 5. Намалява мускулните  спазми
 6. Подпомага възстановяването
 7. Насърчава мускулния растеж

Точно такава добавка е и Myprotein ZMA. Myprotein ZMA представлява комбинация от двата минерала цинк и магнезий, заедно с  витамин В6. Всяко едно от тези  три от тези съединения, е важно за редица  биологични процеси, и е необходимо на всички които се занимават със спорт.  Добавките с ZMA се предпочитат и по друга причина-те са естествен и безопасен начин, за повишаване нивата на тестостерон.Myprotein ZMA е напълно натурален продукт, който повишава физическия капацитет, подпомага възстановяването на след интензивна тренировка и значително подобрява качеството на съня.

Приема на Myprotein ZMA ще Ви осигури един от най-важните минерали-цинка. Той е минерал и антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за множество биохимични реакции. Цинкът е от голямо значение за синтеза на протеини,и  за  възстановяването на тъканите след натоварване.

С продукта Myprotein ZMA Вие получавате и минерала магнезий. Подобно на цинка, магнезия е основен минерал, който  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовата система, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за Вас като бодибилдъри. Те повишават мускулната маса, силата, и загубата на мазнини, да не говорим за цялостното здраве и благополучие.

Както казахме, приема на Myprotein ZMA може да повиши естественото производство на тестостерон. Главен анаболен хормон в  мъжкото тяло е тестостерона, а неговите увеличени нива  водят до повишаване на мускулния растеж, сексуалното желание и сексуалната функция, ускоряват и подобряват възстановяването , увеличават силата и издържливостта.

Myprotein ZMA намалява  риска от претрениране, и увеличава   мускулната маса и сила, а също така подобрява съня. Комбинацията между цинк, магнезий и витамин B6, има положителен ефект върху настроението и може да помогне за подобряване на концентрацията  по време на интензивни тренировки. Myprotein ZMA е продукт, особено подходящ за атлетите и бодибилдърите, както и за хората водещи активен начин на живот.

Разфасовки на Myprotein ZMА :

 1. 90 капсули
 2. 270 капсули

Начин на приемане:

Приемайте 2 капсули на ден от Myprotein ZMА за предпочитане на празен стомах, 30-60 минути преди лягане. За най-добри резултати, избягвайте приема на млечни или други храни и добавки съдържащи калций .

Внимание: Дългосрочен прием на това количество витамин В6 може да доведе до изтръпване. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Съдържание Myprotein ZMА: 90 капсули
Размер на порцията: 2 капсули
Порции в опаковка: 45
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Витамин B6 7 мг
Mагнезий 300 мг
Цинк 20 мг


Други съставки:
ZMA® (Магнезиев цитрат, магнезиев оксид, цинков аспартат, цинков L-монометионин, пиридоксин), капсула (хипромелоза).

Алергени:
Произведено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Потребителите купиха също
Топ Продукти