Myprotein Vitamin C Plus, 180 Tablets

 • ПроизводителиMyprotein
 • Продуктов код: Myprotein Vitamin C Plus, 180 Tablets
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 25.90 лв.

 • Едрова цена: 21.88 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 25.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

MYPROTEIN VITAMIN C PLUS СЪДЪРЖА ВИТАМИН С 1000 МГ В ТАБЛЕТНА ФОРМА.

Myprotein Vitamin C Plus e невероятен природен елемент с голяма важност за множество процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MYPROTEIN VITAMIN C PLUS :

 1. Мощен антиоксидант
 2. За здрави зъби,венци и кости
 3. Вегетарианска формула
 4. Екстрат шипки
 5. Постепенно освобождаване

Myprotein Vitamin C Plus е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин C с Постепенно Освобождаване има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Myprotein Vitamin C Plus спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола, заради което е добро средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества. 

Към формулата са добавени шипки, които са източник на Витамин C с Постепенно Освобождаване и притежават синергистични функции.

Формулата е с постепенно освобождаване. Това позволява след попадането на витамина в тялото, да продължи да функционира по-дълго време преди излишната част да се изхвърли от него.

Начин на приемане:

Приемайте една доза от Myprotein Vitamin C Plus сутрин с храната.

Съдържание Myprotein Vitamin C Plus: 180 таблетки
Размер на порцията: 1 таблетка
Порции в опаковка: 180
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Витамин C 1000 мг
Биофлавоноиди 20 мг
Шипка 20 мг


Други съставки:
Витамин С, пълнители (микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий), покритие (хипромелоза), екстракт от шипка, цитрусови биофлавоноиди, средство против слепване (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Алергени:
Произведено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка