Myprotein Slow-Release Casein, 2500 Grams

 • ПроизводителиMyprotein
 • Продуктов код: Myprotein Slow-Release Casein, 2500 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 74.90 лв.

 • Едрова цена: 64.48 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 74.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

MYPROTEIN SLOW-RELEASE CASEIN Е БАВНОУСВОИМ МИЦЕЛАРЕН КАЗЕН.

Myprotein Slow-Release Casein е продукт, който ще Ви снабди с една много популярна и също толкова ефикасна протеинова форма. Това е именно мицеларният казеин. Известен е още като млечен протеин концентрат. Към него е добавена суроватъчна форма и така структурата на продукта е 80:20, което на практика е същото като съотношението на обезмасленото мляко.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MYPROTEIN SLOW-RELEASE CASEIN :

 1. Увеличава качествената мускулна маса
 2. Предпазва мускулната тъкан от увреждане
 3. Подобрява възстановяването на мускулите
 4. Протеин с бавно освобождаване

Myprotein Slow-Release Casein ще освобождава бавно и изключително устойчиво аминокиселините на които той е богат. Сред тях са небезизвестните BCAA аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Също така ще получите и изключително важния глутамин и не по-малко необходимия – аргинин. Всички тези аминокиселини ще се допускат до кръвообращението Ви бавно.

Това е важно за продължителното снабдяване на Вашата мускулатура с тях и техните изключителни полезни свойства. Действието на формулата на Myprotein Slow-Release Casein продължава минимум 7 часа след приема ѝ. Така ще постигнете възможност да поддържате Вашия мускулен растеж. От своя страна това ще доведе до повече сила, мощ и най-вече чиста мускулна маса.

Myprotein Slow-Release Casein ще се стреми да постигне основно последното. Изграждането на безмастна мускулатура е основен приоритет на неговата модернизирана и високотехнологична формула. Принципно за този вид протеини се говори, че са нощни, защото са предназначени за употреба преди лягане и действат цялата нощ, докато тялото Ви е в покой.

Myprotein Slow-Release Casein ще Ви осигури максимално най-добрият анти-катаболен ефект, от който се нуждаете. Така мускулните Ви влакна ще бъдат спасени от вредното катаболно действие, което доста често довежда до тяхното разграждане по време на интензивна тренировъчна дейност. А колкото до възстановителните сили на Myprotein Slow-Release Casein – те са просто чудесни. Ще бъдете готови за следващата тренировка изключително бързо и така ще можете да покажете на какво сте способни.

Myprotein Slow-Release Casein е постепенно усвояем артикул, който е богат на протеинови фракции като: бета-лактоглобулин; алфа-лакталбумин; гликомакропептиди; имуноглобулин; волски серум албумин; лактопероксидаза и лактоферин.

ВКУСОВЕ НА MYPROTEIN SLOW-RELEASE CASEIN :

 1. шоколад
 2. ягода
 3. ванилия
 4. неовкусен

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Една доза от Myprotein Slow-Release Casein се смесват с 250-300мл. студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или шейкър, разбърквайте в продължение на 30 секунди. За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.

Съдържание Myprotein Slow-Release Casein: 2500 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 30 грама
Порции в опаковка: 83
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Хр. Стойност в 100 гр в доза
Енергия 1509 кдж/356 ккал 453 кдж/107 ккал 
Мазнини 1,5 гр 0,5 гр
От които наситени 0,9 гр 0,3 гр
--
Въглехидрати 4 гр 1,2 гр
от които захари 4 гр 1,2 гр
--
Протеин 76 гр 23 гр
Сол 0,25 гр 0.08 гр


Други съставки:
Шоколад: Micellar Casein (Milk) (91%), Емулгатор (Soy Лецитин), Какао на прах, Аромат, Подсладители (Сукралоза)

Натурален банан: Micellar Casein (Milk) (95%), Емулгатор (Soy Лецитин), Natural Аромат, Цвят (Куркумин), Подсладители (Сукралоза)

Натурален шоколад: Micellar Casein (Milk) (91%), Емулгатор (Soy Лецитин), Какао на прах, Natural Аромат, Подсладители (Сукралоза)

Натурална ягода: Micellar Casein (Milk) (95%), Емулгатор (Soy Лецитин), Natural Аромат, Цвят (Червено цвекло), Подсладители (Сукралоза)

Натурална ванилия: Micellar Casein (Milk) (95%), Емулгатор (Soy Лецитин), Natural Аромат, Подсладители (Сукралоза)

Ягода: Micellar Casein (Milk) (95%), Емулгатор (Soy Лецитин), Аромат, Цвят (Червено цвекло), Подсладители (Сукралоза)

Ванилия: Micellar Casein (Milk) (95%), Емулгатор (Soy Лецитин), Аромат, Подсладители (Сукралоза)

Неовкусен: Micellar Casein (Milk) (100%), Емулгатор (Soy Лецитин)

Алергени:
Мляко,соя.Произведено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Потребителите купиха също
Топ Продукти