Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin, 120 Tablets

 • ПроизводителиMyprotein
 • Продуктов код: Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin, 120 Tablets
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 34.90 лв.

 • Едрова цена: 30.05 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 34.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin-Глюкозамин хидрохлорид & Хондроитин.

Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin е хранителна добавка, специално създадена да подпомогне изграждането и възстановяването на ставите и хрущялите. Препоръчва се на активни спортисти, възрастни хора и всички, които искат да запазят ставите си здрави. В състава на този чудесен суплемент се включват глюкозамин и хондроитин.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin :

 1. Стимулира растежа на нови хрущяли
 2. Помага за смазване на ставите
 3. Мощно противовъзпалително действие
 4. Укрепва съединителната тъкан
 5. Подобрява и възстановява здравето на ставите и хрущялите

Глюкозаминът представлява аминомонозахарид, който се съдържа в човешкото нашето тяло. Той се използва при изграждането на всичките ни стави и хрущяли. При наличието на достатъчно глюкозамин в организма се изграждат и възстановяват по-бързо ставите, хрущялите и съединителната тъкан.С възрастта производството му намалява, вследствие на което се получава износване на ставите, което е свързано с ограничено и болезнено движение по време на физическите натоварвания. Това налага да се приема под формата на хранителна добавка, каквато е Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin.

Хондроитинът представлява гликозамингликан ие съществен елемент в грижата за хрущялната тъкан. Той е едно от основните вещества в структурата на хрущялната тъкан, като свойствата му са да помага за обмяната на веществата в тях и за поддържането на оптимално количество вода. Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin е подходящ за всички, независимо дали се оплакват от болки в ставите или не. Хондроитинът е почти задължителен суплемент за всеки активен спортист, както и за хората в напреднала възраст.

Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin допринася и за поддържане на синовиалната хомеостаза, като стимулира производството на хиалуронова киселина, а това е от съществено значение за нужния вискозитет на синовиалната течност.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 доза от Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin дневно.

Съдържание Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin: 120 таблетки
Размер на порцията: 1 таблетка
Порции в опаковка: 120
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Глюкозамин HCL 500 мг
Хондроитин сулфат 400 мг


Други съставки:Глюкозамин HCl (Ракообразни), Хондроитин сулфат *, агент за набъбване (микрокристална целулоза), противослепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

*Avian е източникът на Хондроитин 

Алергени:
Изработено в съоръжение, което се занимава с мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Потребителите купиха също
Топ Продукти