Myprotein Carb Blocker, 90 Capsules

  • ПроизводителиMyprotein
  • Продуктов код: Myprotein Carb Blocker, 90 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 22.90 лв.

  • Едрова цена: 18.15 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 22.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

White Kidney Bean Extract е Хранителна добавка, която подпомага отслабването.

Всяка капсула от White Kidney Bean Extract съдържа 125 mg бял боб, който съдържа фазоламина - инхибитор на ензима алфа-амилаза. Висококачествена ежедневна добавка, те са идеалното допълнение към вашата диета.

White Kidney Bean Extract е естествена добавка за намаляване на телесното тегло. Съдържа блокер на амилазата – ензимът, който превръща въглехидратите в захари. Предотвратява до 1/3 от въглехидратите, приети през деня да се превърнат в мазнини. Допринася за намаляване на теглото в комбинация с подходяща диета и физически упражнения.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА White Kidney Bean Extract :

  1. Натурален хранителен екстракт
  2. 125 mg екстракт от бял боб на порция
  3. Подпомага отслабването

Перфектен заедно с балансирана диета и идеален за всякакви тренировъчни цели, нашият екстракт от бял боб се предлага в наистина удобна капсулна форма - което означава, че където и да се намирате, каквото и да правите, можете да го вземете под ръка преди хранене с високо съдържание на въглехидрати .

White Kidney Bean Extract фазеоламин - взимодейства с храносмилателния ензим алфа-амилаза, който разгражда въглехидратите до глюкоза. Предполага се, че фазеоламинът спомага да се неутрализират поетите въглехидрати, което е важно за диабетиците, както и за всички, които се опитват да редуцират или контролират своето тегло чрез нисковъглехидратна диета. По-новите комерсиални продукти за отслабване съдържат екстракт от пшеничен протеин или от бял боб, или и двете.

Вярва се, че тези протеинови екстракти свързват и потискат ензима алфа-амилаза и по този начин се предотвратява разграждането на въглехидратите до глюкоза. Това молекулярно разпадане започва още в устната кухина в резултат от смилащото действие на слюнката, а след това продължава в храносмилателния тракт под въздействието на панкреатичния секрет. Храносмилателният ензим в тялото обикновено действа като ножици, буквално нарязващи скорбялата на малки захари.

White Kidney Bean Extract предотвратява нарязването, по този начин скорбялата остава в тялото под формата на дълги фибри и минава през стомашно-чревния тракт, без да бъде абсорбирана. Това теоретично означава по-ниска кръвна глюкоза и последваща инсулинова стабилност, както и липса на повишаване на теглото.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте по 1 капсула от White Kidney Bean Extract с чаша вода 20 минути преди хранене. Не превишавайте 6 капсули за един ден.

Съдържание на White Kidney Bean Extract: 90 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 90
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Екстракт от бял боб 125 мг


Други съставки:
Бял боб 4:1, кафяво оризово брашно, глазиращ агент (хидроксипропил метилцелулоза).

Алергени:
Произведено в съоръжение, което също обработва мляко.

Потребителите купиха също
Топ Продукти