Mutant Whey, 908 Grams

Mutant Whey, 908 Grams

 • ПроизводителиMutant
 • Продуктов код: Mutant Whey, 908 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 32.90 лв.

 • Едрова цена: 28.25 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 32.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

MUTANT Whey съдържа суроватъчна матрица с 5-степенно освобождаване

MUTANT Whey e суроватъчна матрица с 5-степенно освобождаване бързо получи признание като ултимативната комбинация от суроватъчни протеини, задействаща забележителен мускулен растеж и осигуряваща повишено задържане на азота. Да, това означава само едно – че ще растете ПО-ГОЛЕМИ и то ПО-БЪРЗО.

MUTANT Whey се роди след 28 месеца усърдни изследвания и разработки. В резултат предлагаме селектирани протеинови източници, всеки с със своя уникална скорост на усвояване и ангажиране на определена група протеинови рецептори в храносмилателния тракт. Това означава само едно – никакви загуби и 100% усвояване на приетия протеин. Всеки от 5-те протеинови източника е пълноценен и е с високо съдържание на анаболните верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) и глутамин, за ускорено възстановяване и растеж.

Продуктът е  произведен съгласно федералните изисквания за GMP (Добри производствени практики) и гарантира отлично качество, фармацевтична чистота и безопасност, гарантирана с тестове, изключващи замърсяването с Е. Coli, салмонела, листерия и др. опасни патогени. Това го прави единствената суроватъчна матрица от най-високи стандарти, лицензирана за изнасяне в общо 85 държави!

Свойства и характеристики на MUTANT Whey:

 1. Обогатен с допълнително глутамин
 2. Без аспартам – подсладителят, който е използван е сукралоза
 3. Страхоте вкус - идеално за всекидневна употреба
 4. На полвина  холестерол в сравнение с другите марки суроватъчен протеин
 5. Без лактоза

MUTANT Whey осигурява бързо натрупване на твърди като скала мускули, 100% по-добре от обикновените суроватъчни протеини, защото ще ви зареди със:

Уникалният NITROSERUM™ - мембранно филтриран суроватъчен протеин концентрат с фосфолипиден комплекс: Tова е новият "диаментане стандарт" на суроватъчните протеини, тъй като осигурява по-голям реален мускулен растеж, съхраняване на чистата мускулна маса и по-интензивен отговор на растежните хормони. Разбира се, суроватъчните изолати са бързи, но не се усвояват напълно, тъй като постъпват в рецепторите на мускулните влакна по едно и също време. NITROSERUM осигурява стабилна във времето абсорбция, позволявайки постепенното и постоянно във времето постъпване на протеина в мускулите. Той съдържа и натурални фосфолипиди и високи количества растежни фактори от коластра (IGF-1, IGF-2), които провокират по-голямата активност на растежните хормони, така че да усетите по-интензивния растеж и по-голямата сила. 

Микрофилтриран суроватъчен протеин концентрат:
Традиционният „златен стандарт” в суроватъчните протеини – бързо усвояем, с понижено съдържание на лактоза. Съдържа повече имуноглобулини от суроватъчния изолат и така и така осигурява по-добро укрепване на имунната система.

Студено обработен суроватъчен протеин изолат:
Бързо усвояем и с най-ниско въглехидратно WPI. С 97% чисто протеиново съдържание, това е най-концентрирания източник на суроватъчен протеин, с 2-то по-големина незабавно задържане на азота и практически никаква лактоза.

ActiNOS® хидролизиран суроватъчен протеин с биоктивни пептиди:
Очакващите патент суроватъчни пептиди се усвояват най-бързо и стимулират в най-голяма степен ензима NOS (азотен оксид синтаза), като увеличават с до 950%, напомпването на мускулите и кръвотока, осигурявайки в пъти по-голямо количество BCAAs за възстановяване и надграждане на мускулите.

Хидролизиран суроватъчен протеин изолат:
Осигурява естествените беоактивни съставки с голямо значение за растежа и имунните процеси като дипептиди, трипептиди и олигопептиди, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, серумен албумин и имуноглобулини. Това е новият „платинен стандарт”, който се усвоява по-бързо от нормалния изолат и е номер 1 по задържане на азота.

Комплекс за регулиране на дисперсията:
Комплекс от фибри от 4 пълноценни, натурални храни, който подобрява поглъщането на аминокиселините като удължава времето за контакт с протеиновите рецептори на мускулите за пълноценно усвояване на всяка фракция. В резултат получавате по-видимо и по-бързо натрупване на мускулна маса.

Вкусове на MUTANT Whey :

 1. ягода
 2. бисквитка с крем
 3. ванилов сладолед
 4. троен шоколад

Начин на приемане:

Разрворете MUTANT Whey 1 доза сутрин, преди и след тренировка

Съдържание на MUTANT Whey: 908 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 36 грама
Порции в опаковка: 26
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Килокалории 140
Килоджаул 585.76
Мазнини 3 гр
Наситените мазнини 0.2 гр
транс мазнини 0 гр
Холестерол 30 мг
Натрий 70 мг
Калий 110 мг
Въглехидрати 5 гр
Диетични фибри 0.5 гр
Захари 1 гр
Протеин 22 гр
--
Витамин А
Витамин Ц
Калций
Желязо
--
Аланин 2,3 гр
Аргинин 0,8 гр
Аспарагинова киселина 4,4 гр
Цистин 1,1 гр
Глутамин и глутаминова киселина 7,6 гр
Глицин 1,2 гр
Хистидин 0,7 гр
Изолевцин 2,6 гр
Левцин 4,8 гр
Лизин 4,0 гр
Метионин 1,1 гр
Фенилаланин 1,3 гр
Пролин 2,6 гр
Серин 2,2 гр
Треонин 2,8 гр
Триптофан 0,7 гр
Тирозин 1,5 гр
Валин 2,4 гр


Други съставки:
Восъчно царевично нишесте, малтодекстрин, мутантна масова 10-протеинова матрица (суроватъчен протеинов концентрат, NitroSerum суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеинов изолат, млечен протеинов концентрат [Източник на 80% мицеларен казеин, 20% суроватъчни протеини], яйчен албумин, суроватъчен протеин хидролизат, Мицеларен казеин, калциев казеинат, млечен протеинов изолат, натриев казеинат: Съдържа емулгатор от соев лецитин]), какао (обработено с алкали), сгъстители (обезмаслена соя, инулин, гума от гуар, овесени прахове), MCT масло и прахове от слънчогледово масло (кокосов орех) масло, масло от слънчогледово семе, твърди царевични сиропи, натриев казеинат, дикалиев фосфат, захар от захарна тръстика, моно- и диглицериди, натриев силикоалуминат, полисорбат 80, тетранатриев пирофосфат, соев лецитин), декстроза, восъчно ечемичено нишесте, глутаминови пептиди Ванилин, естествени аромати, сукралоза, екстракт от канела Cinnulin®, прах от ленено семе, коластра

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка