Mutant Creakong, 300 Grams

  • ПроизводителиMutant
  • Продуктов код: Mutant Creakong, 300 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 19.90 лв.

  • Едрова цена: 15.67 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 19.90 лв.
Налични опции

Креатиновите добавки са неизменна част от хранителният режим на всеки бодибилдър. Това е така, защото интензивните тренировки изискват огромни количества енергия, а креатинът може да я осигури. Всеки производител, специалист или изследовател,  препоръчва различен вид креатин  като най-добрия. Истината е, че зависи.Всички форми на креатина  могат да бъдат ефективни, в зависимост от целта, и от  организма на всеки човек. Представяме Ви продукта Mutant Creakong единствената креатинова смес, която доставя само чист креатин от доказани източници, обект на патентоване и доказан в клинични изследвания перфектен резултат. С тази добавка Вие ще получите няколко от най-ефективните форми на креатина.

Creapure ® Creatine Monohydrate (CM) е най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за оптимизиране на вашите  резултати. Отличава се с двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Този вид креатин драстично увеличава мускулната сила и мощ.

Creatine MagnaPower ® (CMC) доказано увеличава мощността. Този креатин е изпитан чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години, според които стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез.  Тази креатинова форма е алкализирана, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията по между им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема.

Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC) е уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. Благодарение на ултра чистия креатин който съдържа, Mutant Creakong подобрява работата на мускулите, осигурява   допълнителна енергия, и  дава възможност да се възстановите  по-бързо. Тази допълнителна енергия намалява мускулната умора, и Ви позволява  да тренирате по – дълго време на максимални обороти, за една наистина резултатна тренировка.  Креатина играе важна роля в процеса на генериране на енергия. Той дарява своята фосфатна молекула,  за възстановяването на   АТФ-основното гориво за мускулите.

Следователно, колкото повече креатин имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по – ефективно ще тренирате. Креатина кара  мускулните  клетки да се надуват. Това означава, че те ще получават повече  вода и други хранителни вещества,  за  максимален растеж  и  бързо възстановяване.Mutant Creakong, вашите мускули не само ще изглеждат, но и в действителност ще бъдат по-големи и по-плътни, а също и по-заредени с енергия. Поради бързото освобождаване на енергия, предоставена от креатиновите форми в неговия състав, Mutant Creakong е чудесен продукт за всеки, който иска да увеличи мускулната маса и тонус, и да  повиши общата си производителност  в залата.

  • Creapure ® Creatine Monohydrate (CM)
  • Creatine MagnaPower ® (CMC)
  • Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC)

Начин на приемане:
Като хранителна добавка за възрастни, подложени на високоинтензивно натоварване: смесете 1 доза (4 гр) с 250-400 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.

Food supplement.
Content: 300 Grams
Serving size: 1 Scoop 4 Grams
Servings per Pack: 75
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 4 gr 100 gr
CreaKong Creatine Blend: 4000 mg 100000 mg
Creatine Monohydrate    
Creatine-Magnesium Chelate    
Tri-Creatine Citrate    


Other ingredients:
Produced in a facility that also handles ingredients from milk, egg, wheat, peanut, soy, tree nut (coconut, hazelnut)

Потребителите купиха също
Топ Продукти