MuscleTech Test HD, 90 Capsules

  • ПроизводителиMuscleTech
  • Продуктов код: MuscleTech Test HD, 90 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 40.90 лв.

  • Едрова цена: 34.52 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 40.90 лв.
Налични опции

MuscleTech Test HD представлява страхотен хардкор тестостеронов бустер, който съдържа патентована формула PrimaVie®. Съдържа клинично изпитана доза шилажит, което е рядко срещано минерално съединение, извлечено от древни растения характерни за района на Хималаите. Всички растителни екстракти, включени в MuscleTech Test HD са насочени главно към насърчаване на мускулния растеж, стимулиране производството на тестостерон и подобряване на възстановителните процеси.

Растителният екстракт от Шилажит е с клинично изпитана и доказана ефективност. Освен, че подпомага стимулиране производството на тестостерон, екстрактът подпомага и производството на АТФ енергия. Действа още тонизиращо и провъзпалително. Също така има и мощни антиоксидантни свойства, забавящи процесите на стареене.

Друг ключов елемент в MuscleTech Test HD е борон, който подпомага секрецията на свободен тестостерон и намаляване на естрадиола, което е от съществено значение за мускулния растеж.

MuscleTech Test HD съдържа още и екстракт от коприва Трибулус Терестрис и семена от кадифе. Балансират хормоналната система и благоприятстват правилната работа на простатата. Подобряват половата активност и повишават либидото.

MuscleTech Test HD се препоръчва в периоди за възстановяване и за покачване на мускулна маса. Тя притежава и анаболни свойства, стимулиращи растежа на мускулите.

Начин на приемане:
Приемайте1 доза (1 капсули) 1-2 пъти дневно. Приемайте 1 капсула сутрин и 1 капсула 30-40 минути преди тренировка.

Food supplement.
Content: 
90 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 90
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Zinc (as zinc gluconate) 7.5 mg
Calcium 48 mg
Sodium                                                                                                                  6 mg
--  
Test Matrix  
Tribulus extract (as Tribulus terrestris) (fruit) Supplying 45% saponins 250 mg
Shilajit extract (PrimaVie) Supplying 50% fulvic acid 100 mg
Boron citrate Supplying 5% boron 100 mg
Broccoli powder (as Brassica oleracea) Supplying diindolylmethane 50 mg
Stinging nettle extract (as Urtica dioica) (root) 50 mg
Velvet bean extract (as Mucuna pruriens) (seed) 50 mg


Other Ingredients:
Microcrystalline cellulose, dicalcium phosphate dihydrate, stearic acid, croscarmellose sodium, coating (hypromellose, titanium dioxide, polydextrose, talc, maltodextrin, medium chain triglycerides), hydroxypropylcellulose, silicon dioxide, magnesium stearate, acesulfame-potassium.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка