MuscleTech Pro Series Muscle Builder, 30 Capsules

MuscleTech Pro Series Muscle Builder, 30 Capsules

  • ПроизводителиMuscleTech
  • Продуктов код: MuscleTech Pro Series Muscle Builder, 30 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 35.90 лв.

  • Едрова цена: 31.50 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 35.90 лв.

Налични опции


MuscleTech Muscle Builder съдържа научно доказана ключова съставка в оптимална дозировка, която ще ви помогне да увеличите силата и производителността.

Спомага за повишаване на притока на кръв и включва увеличаване на производството на азотен оксид, за да се предизвика мощно кръво-снабдяване, предоставяне на повече кислород към работещите мускулите .

Вторият механизъм на действие е да зареди мускулите ви постоянен йонен поток по време на контракциите, така че те могат да се възстановяват и да се контрахират по-бързо и качествено. В условията на умора, наличието на кислород и освобождаването на калций може да намалее в скелетните мускули, това се отразява отрицателно на цялостното представяне. Калцият е необходим за продължаване на мускулната контракция. Ето защо в допълнение с АТФ може да доведе до по-добро усвояване на  калций  в мускулите за по-добра производителност.

Третият и най-важен начин на действие е, когато Muscle Builder задейства анаболен отговорот, синтезирайки белтъци регулатори в организма, енергийни сензори и хранителни сензори за наличие аминокиселини – това е от жизненоважно значение за мускулното изграждане. Този процес се активира, когато нивата на АТФ са високи и блокира, когато нивата на АТФ се намаляват.

Начин на приемане:
Една доза от MuscleTech Muscle Builder дневно,30-45 мин. преди тренировка,в не тренировъчни дни 1 доза на празен стомах преди закуска.

Food supplement.
Content: 30 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Adenosine 5'-Triphosphate Disodium (PEAK ATP)  400 mg


Other Ingredients:
Microcrystalline Cellulose, Gelatin Capsule (Gelatin, Titanium Dioxide), Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка