MusclePharm Re-Con, 1200 Grams

 • ПроизводителиMusclePharm
 • Продуктов код: MusclePharm Re-Con, 1200 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 50.90 лв.

 • Едрова цена: 46.65 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 50.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ 

MUSCLEPHARM RE-CON Е НОВО ПОКОЛЕНИЕ СЛЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ С УСЪВЪРШЕНСТВАНА ФОРМУЛА С BCAA.

MusclePharm Re-Con е ново поколение следтренировъчен продукт с усъвършенствана формула с BCAA в съотношение 3:1:2, комплекс незаменими аминокиселини – глицин, L-треонин, L-лизин HCL, L-фенилаланин, L-метионин, L-триптофан, въглехидратна формула  Carb Max ™ с 3-степенно освобождаване и още 4 спомагателни матрици с активни вещества, осигуряващи максимален следтренировъчен растеж и регенерация на мускулите, оптимизиране на следтренировъчния анаболен прозорец и възстановяване на енергийните и хранителните запаси на мускулите.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MusclePharm Re-Con :

 1. Презарежда енергиините запаси
 2. Снабдява с жизнено важни хранителни вещества, изразходвани повреме на тежка тренировка
 3. Възстановява мускулната тъкан
 4. Регенерира мускулна тъкан като изхвърля ненужните клетъчни и метаболитни отпадъци
 5. Презарежда мукулните клетни като стимулира усвояването
 6. Засилва възстановителните процеси

MusclePharm Re-Con е максимално пълноценен слетренировъчен суплемент за повишаване и максимално оползотворяване на резултатите от тренировъчните натоварвания. Той ви доставя всичко необходимо за най-качественото и бързо възстановяване и натрупване на мускулна маса. Комплексната формула е специално разработена за задоволяването на по-високите изисквания на хардкор бодибилдърлите и атлетите, поддържащи по-тежък и интензивен тренировъчен цикъл с малко време за възстановяване и справяне с мускулните увреждания.

MusclePharm Re-Con е уникална, високорезултатна следтренировъчна формула за възстановяване на енергийните и хранителните запаси, регенерация на мускулната тъкан и стимулиране на протеиновия синтез в мускулите и натрупването на повече нова, чиста мускулна маса. Тя е разработена така, че да максимизира резултатите от най-важната фаза в тренировъчната програма на атлетите – следтренировъчния възстановителен период, когато се отваря основния „анаболен прозорец”.

Именно в този период MusclePharm Re-Con ви осигурява всички хранителни и активни вещества в необходимите количества, за поддържане на възстановяването и растежа от всички възможни ъгли.

Единственият по рода си на пазара пълен следтренировъчен комплекс RE-CON® комбинира 7-фазен подход за оптималното подхранване на мускулния синтез в тялото и регенерирането и възстановяването на скелетната мускулатура. Хипердозата от възстановяващи резервите от гликоген и подхранващи мускулите въглехидрати в MusclePharm Re-Con, заедно с веществата, прочистващи токсините на клетъчно ниво намаляват до минимум катаболизма и поддържат клетъчното здраве.

Добавените имуномодулатори поддържат оптималния тонус и функциите на всички системи в организма за най-добро общо възстановяване, а останалите активни съставки стимулират всички ключови анаболни и възстановителни пътечки, увеличавайки мускулния синтез, съкращават времето и повишават качеството на възстановителния процес, увеличават издръжливостта и ускоряват адаптацията към натоварването в хардкор-тренировките.

Как работи MusclePharm Re-Con?

Фаза 1: ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПАСИТЕ (Carb-Max™ матрица):
Carb-Max™ е научно прецизирана въглехидратна формула, включваща 3 специфични моно- и полизахариди, всеки от които действа по различен и уникален начин за увеличаване на енергията и носи различни, взаимнодопълващи се ползи за възстановяването. Осигурява бързо и трайно възстановяване на клетъчните запаси от хранителни вещества и енергия.

Фаза 2: ПОВТОРНО ИЗГРАЖДАНЕ (Anabolic Primer матрица):
Тук се включва комбинацията от незаменими и верижно-разклонени аминокиселини, които научно доказано играят жизненоважна роля в изграждането на мускулите. 6-те гр. незаменими аминокиселини (EAA) и 6-те гр. верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) във всяка доза осигуряват оптималното използване на „анаболния прозорец” за възстановяване на мускулните увреждания и регенерация на мускулната тъкан.

Фаза 3: ВЪЗСТАНОВАВАНЕ (Ускоряваща матрица):
Най-срещащата се в тялото аминокиселина, глутаминът, е известен с възможностите си за подсилване на имунната система и стимулирането на мускулния растеж. MusclePharm Re-Con ви дава над 5 гр. глутамин, в комбинация с мощни възстановителни агенти.

Фаза 4: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ (Антистрес и адаптогенна матрица):
Кортизолът и свободните радикали са основните врагове на бързото и качествено възстановяване. Презареждащата матрица на MusclePharm Re-Con съдържа няколко активни вещества за поддържане на здравословни нива на кортизола, така че да ограничи потискащото му действие върху мускулния растеж.

Фаза 5: ПОПЪЛВАНЕ НА ЗАПАСИТЕ ОТ ГОРИВО (Muscle Extend матрица):
Бета-аланинът и цитрулин малатът подпомагат възстановяването на енергийните резерви на клетките и захранват интензивните мускулни съкращения за по-тежки и продължителни тренировки. Освен че задоволява повишеното потребление на енергия по време на упражненията, Muscle Extend матрица осигурява енергийни запаси и за следващата ви тренировка.

Фаза 6: ПОВТОРНО ЗАПЪЛВАНЕ (Инсулиногенна матрица):
Инсулинът е хормонът с най-силно анаболно действие в тялото. MusclePharm Re-Con доставя оптимална комбинация от инсулиногенни и инсулиноподобни вещества, които стимулират и ускоряват пренасянето на възстановителните агенти от кръвотока в мускулните клетки. Матрицата увеличава максимално поглъщането и усвояването на хранителни вещества от мускулните клетки за по-интензивен мускулен синтез и възстановяване.

Фаза 7: РЕГЕНЕРАЦИЯ (Muscle Detoxifier матрица):
MusclePharm Re-Con е зареден догоре с големи дози ключови растителни екстракти и фитохимикали, засилващи възстановяването, регенерацията и мускулния растеж посредством прочистването от отпадъчни вещества и токсини на клетките и  неутрализирането на свободните радикали, за поддържане на високата скорост на метаболитните процеси и оптимално здраве на клетъчните мембрани и органели.

Вкусове на MusclePharm Re-Con :

 1. диня
 2. плодов пунш

Начин на приемане:

Смесете 1/2 или 1 мерителна лъжица (1 доза, 40 гр.) MusclePharm Re-Con със 170-340 мл. студена вода и изпийте разтвора непосредствено след тренировка.
След тренировки с висока интензивност: Вземете 1 пълна доза веднага след края на упражненията.
След тренировки с умерена интензивност: Вземете 1/2 доза веднага след края на упражненията.

Съдържание на MusclePharm Re-Con: 1200 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 40 грама
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калории 80
Холестерол 10 мг
Натрий 50 мг
Общ брой на въглехидратите 15 гр
Общо захари 10 гр
Включва добавена захар 9 гр
Протеин 4 гр
Калций 37 мг
--
Попълване на гликоген и анаболен потенциал
Декстроза 9 гр
Премиум пептидна смес за доставка на хр. вещества 6 гр
(GroPlex ™ [Частично хидролизиран суроватъчен 
протеин,Мицеларен казеин, лецитин],
концентрат от суроватъчен протеин)
Грахово нишесте (като Carb10 ™) 5 гр
--
Комплекс за увеличаване на силата и мощността
Креатин монохидрат 5 гр
L-левцин 3 гр
L-глутамин 3 гр
--
Профил на антиоксидант за възстановяване
VitaCherry® Sport (Черешова череша) 300 мг
N-ацетил-L-цистеин  150 мг


Други съставки:
Естествен и изкуствен аромат, лимонена киселина, ябълчена киселина, плодов и зеленчуков сок (оцветител), сукралоза, винена киселина, сол, ацесулфам калий.

Алергени:
Съдържа мляко и соя.
Този продукт е произведен в съоръжение, което може също да обработва съставки, съдържащи мляко, яйца, соя, черупчести мекотели, риба, ядки, пшеница и фъстъци.

Потребителите купиха също
Топ Продукти