MusclePharm Essentials BCAA , 180 Capsules

MusclePharm Essentials BCAA , 180 Capsules

 • ПроизводителиMusclePharm
 • Продуктов код: MusclePharm Essentials BCAA , 180 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 28.90 лв.

 • Едрова цена: 24.74 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 28.90 лв.

Налични опции


Аминокиселините са градивните елементи на протеините  и мускулната  тъкан. Те също така са от голямо значение, за редица функции на тялото, свързани с използването на енергията, промените  в настроението, мозъчната функция, загубата на тегло, и увеличаването на  мускулната маса и  сила. Когато става дума за бодибилдинг, едни от най-нужните аминокиселини са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Тъй като по време на тренировки те се  изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. MusclePharm Essentials BCAA , 180 Capsules  е формула, осигуряваща Ви аминокиселините с разклонена верига ВСАА в съотношение 3:1:2.

Към MusclePharm Essentials BCAA  спадат аминокиселините левцин, изолевцин и валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните  протеини във вашето тяло. MusclePharm Essentials BCAA  съдържа  важните MussclePharm BCAA Esentials аминокиселини, които имат свойството значително да повишават  синтеза на протеини в тялото Ви и да поддържат положителен азотен баланс. Това ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород, които ще Ви напомпат както никога преди това. Освен това, приема на MusclePharm Essentials BCAA  ще запази този вид на мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините MusclePharm Essentials BCAA , мускулите Ви ще са защитени от катаболните процеси.

Приема на MusclePharm BCAA Essentials ще Ви помогне да получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви. Аминокиселините с разклонена верига MusclePharm BCAA Essentials в продукта, подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят умората по време на тренировките. Това е възможно, заради тяхната способност да блокират навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка, и същевременно да стимулират и повишават  протеиновия  синтез. MusclePharm BCAA Esentials  всъщност са единствените аминокиселини, които се транспортират директно в кръвния поток и оттам-в мускулната тъкан, като не се метаболизират преди това в черния дроб.

С допълнителния прием на MusclePharm Essentials BCAA  аминокиселини, Вие също така си осигурявате по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате максимални резултати. Не на последно място, формулата на MusclePharm BCAA Essentials може да Ви помогне да отстраните излишните мазнини.Това е възможно, тъй като аминокиселините MusclePharm BCAA Essentials засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.

 • 100% фармацемтично чисти ВСАА аминокиселини
 • ВСАА в съотношение 3:1:2
 • Осигурява 6000 мг ВСАА на доза от 8 капсули
 • Бързо усвояване и висока ефективност

Начин на приемане:
Консумирайте една доза(8капсули) от 1 до 3 дози дневно. За максимален ефект консумирайте между храненията, 30-45 минути преди тренировка и непосредствено след тренировка.

Food supplement.
Content: 180 Capsules
Serving size: 6 Capsules
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

L-Leucine 2250 mg
L-Valine 1500 mg
L-Isoleucine 750 mg


Other Ingredients:
Gelatin, magnesium stearate, microcrystalline cellulose.

Allergen Warning: This product was produced in a facility that may also process ingredients containing milk, eggs, fish, shellfish, tree nuts, peanuts, wheat and soybeans.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка