MusclePharm Combat Protein Powder, 907 Grams

 • ПроизводителиMusclePharm
 • Продуктов код: MusclePharm Combat Protein Powder, 907 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 42.90 лв.

 • Едрова цена: 38.55 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 42.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ 

MusclePharm Combat Protein Powder е протеинов микс за увеличаване на мускулната сила и маса.

Продукта MusclePharm Combat Protein Powder е протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване на мускулите. За мнозина е трудно да получат достатъчно протеин през деня само с консумиране на храна, така Muscle Pharm направиха протеин на прах, който ви дава допълнителни протеини, от които се нуждаете за да увеличавате силата и масата си. Тази добавка е направена така, че да може протеина да се разпределя във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MusclePharm Combat Protein Powder :

 1. Протеинова матрица
 2. Спомага за образуването на мускулната маса
 3. Увеличава силата
 4. Намалява времето за възстановяване

MusclePharm Combat Protein Powder протеинът е перфектната бленда, която ще ви даде резултатите, които търсите във фитнес залата.MusclePharm Combat Protein Powder е протеинова смес от суроватъчен протеин на прах, който  с течение на времето непрекъснато храни мускулите в продължение на часове.

MusclePharm Combat Protein Powder използва комбинация от протеини, получени от суроватка и казеин, за да могат непрекъснато да хранят мускулите. Казеина е много бавно усвояващ се протеин, който е освобождава за период от около осем часа. Суроватъчния протеин-изолат е един от най-добрите протеини в днешно време, защото се усвоява много бързо от мускулите. Той е един от главните протеини в MusclePharm Combat Protein Powder.

Третата съставка е концентрата от суроватъчен протеин. Тази съставка също е много важна, защото съдържа много ензими, витамини и хранителни вещества.
Този суроватъчен комплекс, заедно с казеин и яйчен албумин (помага за образуването на мускулната маса) звучи като отлична комбинация за един отличен прием на протеини.

MusclePharm Combat Protein Powder съдържа 60 гр. вискокачествени храносмилателни ензими съдействащи за храносмилането и усвояването.  Човешкото тяло не може да усвои това, което не може да преработи. MusclePharm Combat Protein Powder ви осигурява едно бързо и качествено усвояване на мускулно-изграждащи компоненти.

Вкусове на MusclePharm Combat Protein Powder :

 1. бисквитка с крем
 2. ванилия
 3. млечен шоколад
 4. шоколад и фъстъчено масло
 5. ягода

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Смесете 1-2 мерителни лъжици с 240-350 мл. вода. Променяйте количеството вода, за да достигнете желаната консистенция. За увеличаване приема на протеин и постигане на един уникален вкус, приемайте с обезмаслено мяко вместо с вода. Приемайте MusclePharm Combat Protein Powder минимум 2-3 пъти дневно в замисимост от протеиновите ви нужди.

Съдържание на MusclePharm Combat Protein Powder: 907 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 34,9 грама
Порции в опаковка: 26
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калории 130
Калории от мазнини 15
--
Общо мазнини 1,5 гр
Наситените мазнини 1 гр
Транс мазнини 0 гр
Холестерол 46 мг
Натрий 150 мг
Калий 270 мг
Общ брой на въглехидратите 5 гр
Диетични фибри 1 гр
Захари 2 гр
Протеин 25 гр
--
Витамин А
Витамин С
Калций
Желязо 


Други съставки:
Микрофилтрирана протеинова смес (суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеинов изолат, суроватъчен протеинов хидролизат, яйчен албумин), прах от какаови зърна, естествени и изкуствени аромати, инулин, сол, L-глутамин, сукралоза, ацесулфам калий, протеаза, калиев цитрат, лактаза -Левцин, L-изолевцин, L-валин, соев лецитин.

Алергени:
Съдържа мляко,яйца,соя(лецитин).
Произведено в съоръжение, което може също да обработва яйца, ядки, сусам, фъстъци, риба, ракообразни, черупчести и пшенични продукти. 

Потребителите купиха също
Топ Продукти