MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams

MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams

 • ПроизводителиMusclePharm
 • Продуктов код: MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 77.90 лв.

 • Едрова цена: 73.16 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 77.90 лв.

Налични опции


Продукта MusclePharm Combat Protein Powder е протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване на мускулите. За мнозина е трудно да получат достатъчно протеин през деня само с консумиране на храна, така Muscle Pharm направиха протеин на прах, който ви дава допълнителни протеини, от които се нуждаете за да увеличавате силата и масата си. Тази добавка е направена така, че да може протеина да се разпределя във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа. MusclePharm Combat Protein Powder протеинът е перфектната бленда, която ще ви даде резултатите, които търсите във фитнес залата.

За да преразгледаме MusclePharm Combat Protein Powder ние първо трябва да разберем какво представлява. Тази добавка е протеинова смес от суроватъчен протеин на прах, който  с течение на времето непрекъснато храни мускулите в продължение на часове.

MusclePharm Combat Protein Powder използва комбинация от протеини, получени от суроватка и казеин, за да могат непрекъснато да хранят мускулите. Казеина е много бавно усвояващ се протеин, който е освобождава за период от около осем часа. Суроватъчния протеин-изолат е един от най-добрите протеини в днешно време, защото се усвоява много бързо от мускулите. Той е един от главните протеини в MusclePharm Combat Protein Powder.

Третата съставка е концентрата от суроватъчен протеин. Тази съставка също е много важна, защото съдържа много ензими, витамини и хранителни вещества.
Този суроватъчен комплекс, заедно с казеин и яйчен албумин (помага за образуването на мускулната маса) звучи като отлична комбинация за един отличен прием на протеини.

Микс от храносмилателни ензими:
MusclePharm Combat Protein Powder съдържа 60 гр. вискокачествени храносмилателни ензими съдействащи за храносмилането и усвояването.  Човешкото тяло не може да усвои това, което не може да преработи. MusclePharm Combat Protein Powder ви осигурява едно бързо и качествено усвояване на мускулно-изграждащи компоненти.

Аминокиселини с разклонена верига BCAA и глутамин:
Верижно разклонените аминокиселини L-левцин; L-изолевцин и Л-валин са от изключителнаважност за поддържането, възстановяването и изграждането на мускулна тъкан. * Установено е, че верижно разклонените аминосиселини(и по специално L-левцин) подпомагат синтеза на протеин в мускула и съответно растежа му. L-глутаминът е аминокиселина, която има благоприятен ефект върху имунната система. Съдейства и при възстановяване. Комбинацията между глутамина и BCAA  изграждат мускулно изграждащите и възстановителни характеристики на нашия супер напреднал в технологично отношение протеин.

 • Whey Protein Hydrolysate
 • Whey Protein Isolate
 • Whey Protein Concentrate
 • Egg Albumin
 • Whey Protein Isolate

Смесете 1-2 мерителни лъжици с 240-350 мл. вода. Променяйте количеството вода, за да достигнете желаната консистенция. За увеличаване приема на протеин и постигане на един уникален вкус, приемайте с обезмаслено мяко вместо с вода. Комсумирайте MusclePharm Combat Protein Powder минимум 2-3 пъти дневно в замисимост от протеиновите ви нужди.

Food supplement.
Content: 1814 Grams
Serving size: 1 Scoop 34.9 Grams
Servings per Pack: 52
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 130
Calories from Fat 15
--  
Total Fat 1.5 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 46 mg
Sodium 150 mg
Potassium 270 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 2 g
Protein 25 g
--  
Vitamin A  
Vitamin C  
Calcium  
Iron  


Other ingredients:
Microfiltered Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Egg Albumin), Cocoa Bean Powder, Natural and Artificial Flavors, Inulin, Salt, L-Glutamine, Sucralose, Acesulfame Potassium, Protease, Potassium Citrate, Lactase, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Soy Lecithin
ALLERGEN WARNING: CONTAINS MILK, EGG, SOY (Lecithin). Made in a facility that may also process egg, tree nuts, sesame, peanuts, fish, crustaceans, shellfish, and wheat products.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка