MusclePharm Assault Energy+Endurance, 333/345 Grams

MusclePharm Assault Energy+Endurance, 333/345 Grams

 • ПроизводителиMusclePharm
 • Продуктов код: MusclePharm Assault Energy+Endurance, 333/345 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 40.90 лв.

 • Едрова цена: 36.32 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 40.90 лв.

Налични опции


MusclePharm Assault Energy+Endurance преоткрива пред-тренировъчните продукти с формула, която има акцент предимно върху силата и ефективността по време на тежки тренировки.

Креатин монохидратът в MusclePharm Assault Energy+Endurance работи за попълване на фосфатната връзка, която е била изчерпана в резултат на интензивните упражнения като по този начин се възстановяват нивата на Аденозин Трифосфат (АТФ), за да може отново да се подхранят мускулите, което Ви позволява да поддържате мускулната издръжливост и да увеличите обема на тренировката. Освен това Креатин монохидрат има свойството да задържа излишната вода в мускулните клетки, запазвайки Вашите мускули хидратирани и по този начин с по-голям обем, за по-дълго време.

Освен Креатин монохидрат в MusclePharm Assault Energy+Endurance се съдържат Бета-Аланин и Бетаин Анхидрид. Beta Alanine е известен със свойството си да буферира млечната киселина, която се натрупва в резултат на усилени тренировки. Чрез намаляване на това натрупване, тялото може да се бори с мускулната умора като по този начин тренировката ще е по-дълга и ползотворна. Основното свойство и цел на Бетаин анхидрид в случая е да помогне за подобряване на протеиновата синтеза.

Също включен в MusclePharm Assault Energy+Endurance е бленда Muscle Fuel, който съдържа L-Глицин – аминокиселина, която се бори с разграждането на мускулите, чрез увеличаване на естественото снабдяване на организма с Креатин, като също така помага за транспортирането на Глюкоза към мускулите. Другата съставка в този бленд е Taurine, който служи като регулатор на електролитния баланс като по този начин могат да се гарантират оптимални нива електролити в мускулите, което спомага за правилната им работа.

Последният бленд в MusclePharm Assault Energy+Strength е Energy & Focus бленд, който съдържа Кофеин – той стимулира централната нервна система (ЦНС), премахва сънливостта и подобрява умствената дейност и фокуса. Този бленд съдържа също и Acetyl-L-Carnitine, който е известен с функцията си да транспортира мастни киселини с дълга верига в митохондриите, където да се използват за енергия, която също съдържа ацетилова група като по този начин се допринася за производството на невротрансмитера Ацетилхолин, известен с това, че подобрява фокуса и психическото състояние!

 • Повишава мускулна издръжливост и силата
 • Повишава енергията
 • Възстановява АТФ нивата
 • Подобрява умствената дейност
 • Без забранени съставки
 • Без патентовани смеси

Начин на приемане:
Приемайте една доза, разтворена в около 200мл вода, 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!

Food supplement.
Content: 333/345 Grams
Serving size: 1 Scoop 11.1 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Energy 8 kj/2 kcal
Fats 0.00 g
of which saturates 0.00 g
Carbohydrate 0.44 g
of which sugar 0.04 g
Fibers 0.03 g
Proteins 0.00 g
Salt 0.00 g
--  
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 180 mg
Vitamin E (as dl-Alpha Tocopheryl Acetate) 15 mg
Creatine Monohydrate 3 g
of which Creatine 3 g
CarnoSyn® Beta-Alanine 1.78 g
Betaine Anhydrous 1.50 g
Taurine 1 g
Glycine 1 g
Caffeine Anhydrous 199.8 mg
Acetyl-L-Carnitine 258 mg


Other ingredients:
Citric Acid, Malic Acid, Natural and Artificial Flavor, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Sucralose, Acesulfame Potassium, Fruit and Vegetable Juice (colors).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка