MuscleMeds Carnivor Shred, 2072 Grams

 • ПроизводителиMuscleMeds
 • Продуктов код: MuscleMeds Carnivor Shred, 2072 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 85.90 лв.

 • Едрова цена: 75.10 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 85.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

MuscleMeds Carnivor Shred е най-доброто решение за изгаряне на мазнини и изграждане на мускули.

MuscleMeds Carnivor Shred съдържа мощни раздробяващи агенти като супер 6-парадол, зелен чай, йерба мате и зелен кафе на зърна. MuscleMeds Carnivor Shred помага за активиране на кафява мастна тъкан (BAT) и повишава метаболизма.

Революционна технология за активиране на НДНТ.В MuscleMeds Carnivor Shred  е използвана революционна технология за активиране на НДНТ за изключително изгаряне на мазнини.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MuscleMeds Carnivor Shred :

 1. 350% по-концентриран от пържола
 2. По-концентриран от суроватъчен изолат
 3. Снабден с анаболни мускулни аминокиселини от чисто телешко месо
 4. Повишава метаболизма и изгаря мазнините
 5. Заредени с креатин и BCAA
 6. Хидролизиран за бързо усвояване

Съдържа клинично тестваната съставка Супер 6-парадол - съединение, произхождащо от растение, произхождащо от Западна Африка, наречено Зърно на рая, което спомага за генерирането на топлина, освобождава мастни киселини от съхраняваните мазнини и задейства термогенезата в кафява мастна тъкан.
Помага за повишаване на метаболизма, за да изгори до 100 допълнителни калории дневно - равно на изгорените калории.

Съдържат силни натурални растителни екстракти и билки, богати на полифеноли, метилксантини и кофеин, които работят съвместно за подобряване на изгарянето на мазнините. Помага за намаляване на глада, намаляване на апетита и насърчаване на ситостта.Предоставя енергизиращо усилване на кофеина за увеличаване на енергийните нива.

MuscleMeds Carnivor Shred използва усъвършенствана технология за изгаряне на мазнини, която спомага за активирането на изгарянето на мазнините в кафявата мастна тъкан (НДНТ). Това се постига чрез активиране на Uncoupling Protein 1 (UCP-1) чрез уникално съединение, известно като Super 6-Paradol. Това съединение е получено от растение, което е родено в Западна Африка, наречено Зърно на рая, и е показано в клиничните проучвания за регулиране на UCP-1. Тази UCP-1 регулация повишава изгарянето на мазнините в кафявата мастна тъкан чрез пренасяне на мастни киселини от съхраняваната телесна мазнина в митохондриите, за да се генерира топлина и да се предизвика термогенеза. Използването на мастни киселини от съхраняваните телесни мазнини, а не от АТФ от мускулната тъкан, е уникален механизъм за изгаряне на мазнините от UCP-1 и кафява мастна тъкан - и едно от ключовите действия за изгаряне на мазнините и ползите от MuscleMeds Carnivor Shred.

MuscleMeds Carnivor Shred също така осигурява естествен кофеин, метилксантини и полифеноли от зелен чай, йерба мате и зелен кафе на зърна. Тези съединения подобряват изгарянето на мазнините и повишават метаболизма за добавяне на термогенни ползи.

Разфасовки на MuscleMeds Carnivor Shred :

 1. 1036 грама
 2. 2072 грама

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте една доза MuscleMeds Carnivor Shred разтворена в 200 мл. вода един или два пъти на ден.

Съдържание на MuscleMeds Carnivor Shred  : 2072 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 37 грама
Порции в опаковка: 56
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калории 120
Калории от мазнини 0
Общо мазнини 0 гр
Холестерол 0 мг
Общ брой на въглехидратите 8 гр 
Диетични фибри 1 гр
Захар 0 гр
Протеин 23 гр
Желязо 1,2 мг
Натрий 300 мг 
Калий 200 мг
--
Усъвършенствана термогенна енергизираща смес 320 мг
Кофеин безводен
Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) (листа)
Yerba Mate (llex paraguariensis) (лист) екстракт
Зелено кафе на зърна (екстракт от кафе на робуста)
Super-6-Paradol ™ (Aframomum melegueta)
(семе) екстракт  


Други съставки:
Carnivor-BPI [Хидролизиран говежди протеинов изолат, креатин монохидрат, BCAA (L-левцин, L-валин, L-изолевцин), анаболни азотни технологии за задържане ™ Междинни продукти: GKG (глутамин-алфа-кетоглутарат), OKG (орнитин-алфа-кетоглутарат ), AKG (алфа-кетоглутарат) и KIC (алфа-кетоизокапроат)], малтодекстрин, какао, естествени и изкуствени аромати, сол, силициев диоксид, ацесулфам калий и сукралоза.

Потребителите купиха също
Топ Продукти