MuscleMeds Carnivor Mass, 2688/2716 Grams

MuscleMeds Carnivor Mass, 2688/2716 Grams

  • ПроизводителиMuscleMeds
  • Продуктов код: MuscleMeds Carnivor Mass, 2688/2716 Grams
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 85.90 лв.

  • Едрова цена: 75.42 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 85.90 лв.

Налични опции


За увеличаване на мускулната маса е нужно нещо повече от прости калории. За да се стумилира бърз мускулен растеж (без мазнини), са необходими калории и прецизен хранителен тайминг, за да се създаде силно анаболна среда. Това може да се постигне с (1) правилно разпределена във времето, високоскоростна доставка на микроелементи и (2) почти перфектно оптимизиране на инсулина.

1. Високоскоростна доставка на хранителни вещества.

Протеините и въглехидратите, които се абсорбират с висока скорост, могат да повишат значително кръвните аминокиселини и нивото на глюкоза. На свой ред, това стимулира по - висока скорост на синтеза на протеин и гликоген (анаболизъм), което води до по- бързи резултати при изграждането на мускулна маса.

2. Почти перфектна отпмизация на инсулина.

Инсулинът е най- мощният хормон за мускулен растеж и възстановяване. Неговите ефекти са толкова силни, че професионалните културисти постоянно се стремят да ги максимизират, за да растат оптимално. Да, инсулинът има страхотен анаболен ефект и е изключително полезен за мускулния растеж, особено в комбинация с бързодействащ протеин.

MuscleMeds Carnivor Mass може да почувствате анаболното въздействие!

MuscleMeds Carnivor Mass е въплъщение на анаболна суперхрана и е по- напреднал от останалите гейнъри на пазара. Докато обикновената храна и типичните гейнъри са ограничен по отношение на скорост на усвояването и потенциал за повишаване на инсулина, MuscleMeds Carnivor Mass не е ограничен и ги превъзхожда. Той съчетава уникален хидролизиран телешки протеинов изолат с мощна технология за стимулиране на инсулина, наречена iSpike. В комбинация те стимулират максимален мускулен анаболизъм, докато минимизират съхранението на мазнини. MuscleMeds Carnivor Mass е изключително бърз, чист и високоанаболен гейнър. Добре дошли в новата ера при добавките за изграждане на мускулна маса с MuscleMeds Carnivor Mass бързият, чист и високоанаболен гейнър!

Телешки протеин изолат!

Говеждото се е доказало като анаболен протеин от векове. MuscleMeds е първата компания, която доставя на бодибилдърите телешки протеин изолат чрез своя патентована матрица, която доставя хранителни вещества и въздейства на инсулина подобно на суроватъчния протеин, но с дори по- голям анаболен ефект. Телешкият протеин в MuscleMeds Carnivor Mass е 350% по- добре концентриран в аминокиселини, отколкото пържолата, по - концентриран е и от суроватъчния протеин, не съдържа мазнини или холестерол. Освен това, доставя 5 грама креатин и допълнителни BCAA за още по- голяма анаболна мощност.

Чрез MuscleMeds Carnivor Mass, вие получавате ползите при изграждането на мускулна маса на телешкия протеин с бързината на суроватъчния, но без лактозата, алергиите и другите проблеми, които често се свързват със суроватката.

Food supplement.
Content: 2590 Grams
Serving size: 4 scoops (194 g)
Servings per Pack: 35
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 720
Total Fat 2.5 g
Saturated Fat 2.5 g
Cholesterol 0 g
Total Carbohydrate 125 g
Dietary Fiber 3 g
Sugars 0 g
Protein 50 g
Calcium 40 mg
Iron 3 mg
Chromium 200 mcg
Sodium 650 mg
Potassium 400 mg


Other Ingredients:
Maltodextrin, CARNIVOR MASS BLEND [Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, BCAA Blend (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), GKG (Glutamine Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), KIC (Alpha-Ketoisocaproate), Cocoa, MCT's (Medium Chain Triglycerides), Natural and Artificial Flavors, Modified Food Starch, Silicon Dioxide, Salt, Acesulfame Potassium, Agaricus Blazei (Fruiting Body), Antifoam (Propylene Glycol Mono - and Diesters of Fats and Fatty Acids, Mono Glyceride of Fatty Acid, Polyglycerol Oleate, RDB Soybean Oil, Dimethylpolysiloxane, Hydrophobic Silica, Polysorbate 60K, Sorbitan Monostearate, Contains Less Than 2% of Paraffin), Sucralose, Chromium Picolinate, Amylase, Glucoamylase, 4-Hydroxyisoleucine, D-Pinitol.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка