MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1, 360 Grams

 • ПроизводителиMuscleMeds
 • Продуктов код: MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1, 360 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 45.90 лв.

 • Едрова цена: 41.92 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 45.90 лв.
Налични опции

MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 e е революционна нова формула на MuscleMeds, която коренно ще промени аминокиселинната суплементация. След 3 години изследвания екипът на MuscleMeds откри 19 критични за мускулната маса аминокиселини, необходими за поддържане на висока тренировъчна интензивност, стимулиране на максимална анаболна активност в организма и силен анти-катаболен ефект. Тъй като това не е достатъчно за един елитен спортист, за да увеличи ефекта от тези 19 аминокиселини, MuscleMeds добави своята изключителна технология за усвояване DecaDrive! Пригответе се да изпитате разтърсващия ефект на Amino Decanate!

Разтърсващ пробив в света на аминокиселинната суплементация!

Най-новата аминокиселинна формула MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 е разработена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Също така ограничава максимално аминокиселинния дефицит и катаболизма, възникващи в резултат на интензивните тежки тренировки.

Най-новите изследвания показват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът имат определящо значение за мускулния растеж, но и още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро. Всъщност когато някоя от тези аминокиселини бъде изчерпана в мускулатурата, растежът спира и физическата производителност силно намалява. Това явление е познато като ‘ограничаващ аминокиселинен фактор’.

Всяка доза MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 осигурява всичките 19 критични аминокиселини за върхов мускулен растеж, максимална физическа производителност и оптимално протичане на възстановителните процеси. За да увеличи бионаличността и потентността на тази формула, която сама по себе си има изключително силен анаболен ефект, MuscleMeds добави в Amino Decanate и изключителната технология DecaDrive!

MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 поддържа цикъла на лимонената киселина в организма за постигане на максимален мускулен растеж и пикова мощност!

Цикълът на лимонената киселина е основен енергетичен биохимичен процес в организма, протичащ в митохондриите на клетките. По време на натоварване (тренировка) необходимостта от енергия в тялото се увеличава значително, за да се осигурят мускулните контракции и да се поддържа активността на клетъчните функции. При такива условия цикълът на лимонената киселина се ускорява значително и по този начин се осигурява допълнителна енергия за мускулите, необходима за преодоляване на физическото усилие. Затова физическото натоварване увеличава нуждата от 19-те критични аминокиселини, участващи в осъществяването на цикъла на лимонената киселина. Ако по време на тренировка възникне дефицит на тези критични аминокиселини, това може да има директно негативно влияние върху физическата работоспособност и мускулния растеж.

MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 е прецизно формулиран продукт, съдържащ всичките 19 критични аминокиселини, които са необходими за осигуряване на оптимална физическа работоспособност и максимален мускулен растеж.

 • Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса!
 • 5 g ВСАА във всяка доза (при анаболното съотношение 10:1:1)!
 • 5 g глутамин с фармацевтично качество във всяка доза!
 • 500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини!

Начин на приемане:
Смесете една доза (1 мерителна лъжица) MuscleMeds Amino Decanate 10:1:1 с 250-300 ml вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно – преди, по време и след тренировка, или по всяко време, когато имате нужда от аминокиселини.

Food supplement.
Content: 360 Grams
Serving size: 1 Scoop 12 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 12 gr 100 gr
Anabolic 10:1:1 BCAA Ratio 5 gr 41.67 gr
(L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine)    
L-Glutamine 5 gr 41.67 gr
Critical Core Amino Acids 500 mg 4166.67 mg
L-Alanine    
L-Arginine    
L-Histidine    
L-Proline    
L-Methionine    
L-Threonine    
L-Phenylalanine    
L-Tyrosine    
L-Asparagine    
L-Aspartate    
L-Cysteine    
Glycine    
L-Serine    
L-Tryptophan    
L-Lysine    


Other ingredients
Citric Acid, Natural Flavours, Acesulfam Potassium, Sucralose, Yellow #5, Decanoic Acid, PEG 8000 and 3500, Blue #1.

Потребителите купиха също
Топ Продукти