Megabol DAA-stin, 90 Grams

Megabol DAA-stin, 90 Grams

 • ПроизводителиMegabol
 • Продуктов код: Megabol DAA-stin, 90 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 15.90 лв.

 • Едрова цена: 11.49 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 15.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

Megabol DAA-stin съдържа 100% D-аспарагиновата киселина.

Чували ли сте за Megabol DAA-stin или D-аспарагиновата киселина? Доказано е, че тази нормално срещаща се в тялото аминокиселина повишава  естественото производство на тестостерон при мъжете с почти 50%, за по-малко от 2 седмици! Възползвайте се от това, като вземете Megabol DAA-stin! Това е висококачествена хранителна добавка със 100% съдържание на D Aspartic Acid киселина, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса и повишава енергията и издръжливостта по време на натоварващи тренировки, като повишава  нивото на тестостерон в организма. Megabol DAA-stin играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите и бодибилдърите, тъй като подпомага доброто представяне в залата.

Свойства и характеристики на Megabol DAA-stin :

 1. Увеличава по естествен начин нивата на тестостерона
 2. Стимулира мускулния растеж
 3. Повишава издържливостта и енергията
 4. Увеличава мускулната сила
 5. Подобрява и ускорява възстановяването
 6. Редуцира излишните мазнини
 7. Нормализира кръвното налягане
 8. Подобрява настроението
 9. Повишава либидото

Megabol DAA-stin спада към неесенциалните  киселини, което означава че Вие трябва да си я набавяте чрез външни източници, въпреки че в тестисите, хипофизната жлеза и хипоталамуса се съдържат известни количества от нея.Megabol DAA-stin, всъщност е една сравнително ново, революционно откритие, в областта на  хранителните добавки. Тя притежава уникалната способност, бързо да повишава и стимулира производството на тестостерон. Това става възможно, благодарение на нейната способност, значително да  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Именно този хормон сигнализира  на тестисите да произвеждат повече тестостерон, което води до увеличаване на нивата му.

Това означава, че продукта Megabol DAA-stin ще стимулира тялото да произвежда естествено повече тестостерон, без да прибавя в тялото допълнително количество от хормона. Повишените нива на тестостерон могат да допринесат за повишаване на цялостната мускулна маса и да подпомогнат постигането на по-добри резултати по време на тренировка.

Приемайки  Megabol DAA-stin, Вие можете да очаквате  тласък на енергийни нива и подобряване на настроенето, свързани с по-високите нива на тестостерона. D-аспарагиновата киселина също така може да повиши нивата на азотния окис,  което съдейства за получаването на големи и  плътни мускулни помпи.

Тази киселина дори може да предизвика повишаване синтеза  на невротрансмитери като допамин и GABA, които са отговорни за подобряване на паметта, и имат антидепресантни свойства. Megabol DAA-stin киселина е особено полезна добавка  за хора на възраст над тридесет, тъй като по това време  нивата на тестостерон започват да намаляват естествено.

Megabol DAA-stin е добавка, която  може да Ви помогне да постигнете повече спортни успехи, да имате по-големи и релефни мускули, и да се възстановявате по-бързо след всяка тренировка.

Начин на приемане:

Смесете Megabol DAA-stin една доза с 240 мл вода и консумирайте сутрин с храна.

Съдържание на Megabol DAA-stin: 90 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 3 грама
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

D-аспарагинова киселина 3 гр


Други съставки:
D-аспарагиновата киселина съдържа 100% D-аспарагинова киселина без пълнители.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка