Kevin Levrone Shaaboom Pump, 385 Grams

Kevin Levrone Shaaboom Pump, 385 Grams

 • ПроизводителиKevin Levrone
 • Продуктов код: Kevin Levrone Shaaboom Pump, 385 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 33.90 лв.

 • Едрова цена: 29.82 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 33.90 лв.

Налични опции


Kevin Levrone Shaaboom Pump беше създаден по една единствена причина: да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при всекидневни упражнения на вашите ръце и крака.

Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите Ви започнат да се пълнят с кръв и започнете да изглеждате все едно носите детска тениска, докато вените Ви изпъкват все повече и повече. Kevin Levrone Shaaboom Pump в спомага за уголемяването на вашите мускули при тренировка, както и ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да Ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят.

Формулата на Kevin Levrone Shaaboom Pump е наситена с 5000 мг. Бета-аланин и 2000 мг. Цитрулин Малат. Непосредствено след приема на Kevin Levrone Shaaboom Pump ще започнете да усещате тежестите като детски строителни блокчета и ще сте готови да слагата още и още. При пресичането на млечната киселина се получават крампи и мускулна треска. Не ѝ позволявайте да ви дърпа назад - SHAABOOM PUMP съдържа три форми креатин: Монохидрат, Три-креатин малат и Креатин Хидрохлорид, които работят постоянно, за да възстановят и повишават нивата на АТФ.

Kevin Levrone Shaaboom Pump спомага за нахлуването на азотните оксиди, като насърчава безспирен изблик на анаболни съставки като: Агматин сулфат и ААКГ, които спомагат за оптимизиране на Вашата хипертрофия на мускулите по време на активна тренировка, както и бързо възстановяване след приключване на натоварването. Добавили сме и доза Кофеин, която ще повиши допълнително енергията и концентрацията Ви.

Kevin Levrone Shaaboom Pump Ви набавя всичко необходимо, което сте търсили, за да може безстрашно да атакувате тежестите и да подобрите нивото си!

 • Мощно напомпване по време на тренировка;
 • Мускули, твърди като скала;
 • Ударна доза от сила;
 • Повече издръжливост и по-малко умора;
 • Максимална концентрация, за да бъде Вашата тренировка пълноценна;
 • 3 форми на креатин за по-добър ефект

Начин на приемане:
Смесете една доза с 250 мл. вода. Изпийте го наведнъж 20 мин. преди тренировка.

Food supplement:
Content:  385 Grams
Serving size: 8.75/17.5 Grams
Servings per Pack: 44/22
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per (≤ 133 kg) 8,75 g (> 133 kg) 17,5 g
Citrulline malate (of which citrulline) 3000 mg  6000 mg 
Beta-alanine 2500 mg 5000 mg
Creatine monohydrate of which creatin) 1500 mg  3000 mg
L-Arginine alphaketoglutarate  1000 mg  2000 mg 
(AKG) (of which L- arginine)    
--    
Caffeine 200 mg 400 mg


Other ingredients:
citrulline malate, beta-alanine, creatine monohydrate, L-arginine alphaketoglutarate (AKG), anti-caking agent (silicon dioxide), caffeine, rice starch, red beet juice concentrate4, flavouring, sweeteners (sucralose, acesulfam K), colour [E160a1,3,5, (E133, E102*)2]. *May have an adverse effect on activity and attention in children.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка