Kevin Levrone Levro Shield, 300 Grams

Kevin Levrone Levro Shield, 300 Grams

  • ПроизводителиKevin Levrone
  • Продуктов код: Kevin Levrone Levro Shield, 300 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 23.90 лв.

  • Едрова цена: 19.76 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 23.90 лв.

Налични опции


Kevin Levrone  Levro Shield е предназначена за тежко спортуващо хора. В състава си, Kevin Levrone  Levro Shield съдържа висока доза на L-глутамин и Бета-глюкан. Проучвания, проведени от председателя на биохимия в Оксфордския университет, показват, че L-глутамин значително подкрепя имунната система на организма, което води до намаляване броя на инфекциите сред спортистите. В допълнение, Глутамин има значителна роля в синтеза на мускулните протеини, които могат да имат пряко въздействие върху спортните постижения.

С компонентите, съдържащи се в Kevin Levrone  Levro Shield, можете да защитите Вашите мускули и да сведете до минимум чувството за претрениране - максималния защитен ефект на LevroShield е постигнат благодарение на Бета-глюкан, който ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол.

Комбинацията от Глутамин в свободна форма и Бета-глюкан, наистина предпазва Вашия организъм, тъкани и мускули от претрениране. Освен това, получавате чудесно възстановяване, което е от изключетелна важност, за всеки спортист!

Kevin Levrone  LevroShield е най-добрата подкрепа за тежко трениращи спортисти. Защитете Вашето тяло, защитете Вашите мускули и ще постигнете по-добри резултати! Вземете Kevin Levrone  LevroShield, днес!

Начин на приемане:
За максимален ефект: 2 мерителни лъжички, веднага след тренировка!

Food supplement.
Content: 300 Grams
Serving size: 1 Scoop 4.5 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

L-glutamine     4.5 g
Beta-glucan    50 mg


Other ingredients:
L-glutamine, beta-glucan

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка