Kevin Levrone Levro Pump, 360 Grams

Kevin Levrone Levro Pump, 360 Grams

 • ПроизводителиKevin Levrone
 • Продуктов код: Kevin Levrone Levro Pump, 360 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 28.90 лв.

 • Едрова цена: 24.42 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 28.90 лв.

Налични опции


Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това , което отличава хранителните добавки от Levrone Signature Series, в пазар наситен от множество брандове, е оптималното качество и стриктната наука зад всяка една от добавките на сериите.

Пред-тренировъчна формула изпълнена с колосална енергия!
Kevin Levrone  Pump е напреднал и завършен пред-тренировъчен продукт, създаден, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от изнурителни и дълги силови тренировки и тренировки за издържливост.

Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

Алфа-кетоглутерат (AKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули – ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

Азотния оксид повишава обема на лумена на кръвоносните съдове, като успокоява гладките мускули и намаля „лепкавостта“ на васкуларната стена, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

Kevin Levrone  Pump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, синефрин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия.

Изпълнете скелетните си мускули с подобряващи представянето хранителни вещества, за да усетите истинско задоволство! Оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите!

Kevin Levrone  Pump е създаден от гигант в индустрията и е част от легендарната серия добавки Levrone Signature Series!

 • Мощно напомпване по време на тренировка;
 • Мускули, твърди като скала;
 • Ударна доза от сила;
 • Повече издръжливост и по-малко умора;
 • Максимална концентрация, за да бъде Вашата тренировка пълноценна;

Начин на приемане:
Разбъркват се 2 лъжички от LevroPump (12 г) с 250 мл вода.Пийте 1 порция преди тренировка. Съдържа подсладители и голямо количество кофеин.

Food supplement.
Content: 360 Grams
Serving size: 1 Scoop 12 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Beta-alanine (CarnoSyn®) 4000 mg
Taurine 1000 mg
Citruline malate 1500 mg
Arginine AKG 3000 mg
Tyrosine 1000 mg
Caffeine 200 mg


Other Ingredients:
Beta-alanine (as CarnoSynu®), arginine alpha-gluterate (AKG), citrulline malate, acidity regulator (citric acid), sweetener (sucralose), dye (chlorophyllin).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка