Kevin Levrone Levro Mono, 300 Grams

Kevin Levrone Levro Mono, 300 Grams

  • ПроизводителиKevin Levrone
  • Продуктов код: Kevin Levrone Levro Mono, 300 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 18.90 лв.

  • Едрова цена: 14.50 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 18.90 лв.

Налични опции


Kevin Levrone Levro Mono е усъвършенствана хранителна добавка, съдържаща Креатин и Бета-глюкан и може да се използва успешно от всеки спортист.

При тежки тренировки, Креатин служи за увеличаване на нивата на фосфокреатин в мускулите, който пряко увеличава енергийните резерви на организма по време на интензивни тренировки. Креатинът използван в Kevin Levrone Levro Mono е чиста суровина, обогатена с добавянето на Бета-глюкан. Това повишава нивата на фосфокреатин в мускулите ни с до 20%. Изследванията показват, че добавки с това вещество може да имат пряко въздействие върху увеличаването на максималната мощност и ефективност в сила, при високоинтензивни тренировки.

Kevin Levrone Levro Mono съдържа също Бета-глюкан, който ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол.

Благодарение на Креатин, можем да увеличим не само нашите фосфокреатин нива в мускулите, но също така да окаже въздействие върху активноста на сателитни клетки в мускулите. Изследване, проведено в Университета на Копенхаген показа най-голямо увеличение в мускулните влакна с напречно сечение, при хора, които практикуват вдигане на тежести и използват креатин.

Kevin Levrone Levro Mono е най-добрият избор за тези, които искат да увеличат силата си и обема на мускулите. Пораснете с Kevin Levrone!

Начин на приемане:
В тренировъчни дни: 1 лъжичка преди и 1 лъжичка, след тренировка.
В нетренировъчни дни: 1 лъжичка сутрин и 1 лъжичка, след обяд.

Food supplement.
Content: 300 Grams
Serving size: 1 Scoop 4.5 Grams
Servings per Pack: 67
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 4,5 g
Creatine monohydrate 4,5 g
of which creatine 4 g
Beta-glucan 50 mg


Other Ingredients:
Creatine monohydrate, beta-glucan

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка