Gym Beam Vitamin D3+K1+K2, 120 Softgels

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Vitamin D3+K1+K2, 120 Softgels
 • Наличност: Няма наличност
 • Крайна цена: 26.95 лв.

 • Едрова цена: 23.72 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 26.95 лв.

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Vitamin D3+K1+K2 е комбинация от витамини,необходими за здрави кости и зъби.

Gym Beam Vitamin D3+K1+K2 е уникална комбинация от витамини, важни за здравето на костите и зъбите.В допълнение, обаче,тези витамини действат и върху правилното функциониране на сърцето,което действа като превантивна профилактика.Витамин D осигурява здравето на зъбите и ефективно подпомага имунната система.Витаминът К1 служи за правилно съсирване на кръвта и витаминът К2 е по-полезен за мозъчната дейност и действа противовъзпалително.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Vitamin D3+K1+K2 :

 1. Ефективно поддържа здравето на костите,зъбите и мускулите
 2. Помага за усвояването на калция
 3. Подпомага регенерацията на костите
 4. Предотвратява фрактури,остеопороза и болести
 5. Благоприятно действа върху сърдечната дейност
 6. Намалява кръвното налягане
 7. Редуцира риска от възпаление
 8. Поддържа правилното развитие и функцията на мозъка
 9. Стимулира производството на инсулин
 10. Грижи се за правилното кръвосъсирване
 11. Поддържа имунната система

Витамин D, който в този продукт е, помага за усвояването на калция и фосфора от червата , което има положителен ефект върху здравето на мускулите, костите и зъбите.Ефективно поддържа имунната система и стимулира производството на инсулин ,който помага при лечението на диабет тип 2.Той също така е от съществено значение за нормалното развитие на мозъка и функционирането и има благоприятен ефект върху кръвното налягане.

Витамин К1 се грижи за правилното съсирване на кръвта и подпомага чернодробната функция.Той също така е от полза за костната регенерация и подпомага абсорбцията на калция.Витамин К2 спомага за предотвратяване на сърдечни заболявания и намалява риска от възпаление .Ефективно помага за предотвратяване на остеопороза, фрактури и болки в костите и мускулите.

Витамин К ще бъде оценен от спортистите главно поради способността им да поддържат костите си здрави, здрави и здрави .Също така, витамин D3 активно стимулира абсорбцията на калций,който е основният минерал в костния метаболизъм.Витамин К2 също така има способността да се намали рискът от глезена навяхвания,увреждане на тазобедрената става,бедрена кост,но и различни други фрактури.Редовният прием на витамин К дори облекчава риска от остеопороза.Витамин К действа противовъзпалително в тялото, което ще бъде оценено от спортисти, които често претоварват мускулите си.

Витамин К2 е често допълнена с витамин D (или обратното), тъй като витамин D помага абсорбира калций ,както и витамин К ,има положителен ефект върху здравето на костите.Съвместното дозиране подобрява ефекта на всеки от витамините. В същото време и те работят в синхрон , защото прекомерни количества на витамин D могат да причинят артериална калцификация, но витамин К риск от артериална калцификация обратно намалява.По този начин Витамин К2 действа като "регулировчик",която контролира усвояването на витамин D и контролира своите отрицателни страни . По подобен синергия с витамин К2 работи и витамин А.

Разфасовки на Gym Beam Vitamin D3+K1+K2 :

 1. 60 капсули
 2. 120 капсули

Начин на приемане:

Приемайте от Gym Beam Vitamin D3+K1+K2 една доза дневно.

Съдържание на Gym Beam Vitamin D3+K1+K2: 120 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 120
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Витамин D3 (като холекалциферол) 2200 IU
Витамин K1 (като фитоменадион) 0.7 мг
Витамин K2 (като менахинон) 0.02 мг


Други съставки:
Витамин D3 (холекалциферол), витамин К1 (фитоменадион), витамин К2 (менахинон), капсули от мек гел (желатин, глицерин, пречистена вода).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка