Gym Beam Vitality Complex Drink, 360 Grams

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Vitality Complex Drink, 360 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 26.90 лв.

 • Едрова цена: 23.67 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 26.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Vitality Complex Drink е спектър от витамини, минерали и други съставки за укрепване на имунитета.

Gym Beam Vitality Complex Drink e мултивитамин под формата на напитка,която ще ви впечатли със съдържанието на 13 витамина,6 минерала,фибри инулин и други активни съставки.С Gym Beam Vitality Complex Drink перфектно ще си набавите необходимите хранителни вещества, ще подпомогнете функционирането на имунната система и други процеси в организма. 

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Vitality Complex Drink :

 1. Мултивитамин под формата на вкусна напитка
 2. Съдържа 13 витамина, 6 минерала, l-глутамин, инулин и екстракт от мака
 3. Поддържа функцията на имунната система
 4. Допринася за функционирането на мускулите и нервната система
 5. Полезен за поддържане на здрава кожа, коса и лигавици
 6. Намалява умората и изтощението
 7. Допринася за метаболизма и производството на червени кръвни клетки

Gym Beam Vitality Complex Drink e мултивитамин и спектър от витамини, минерали и други полезни за здравето вещества под формата на вкусна напитка.В 12 грама от напитката се съдържат 13 витамина, 6 минерала,3 г l-глутамин, фибри инулин и 500 мг екстракт от мака.Тези съставки имат положителен ефект върху цялостното здраве и процесите в човешкото тяло:

Витамин A - допринася за поддържането на здрави лигавици, поддържането на здрава кожа и зрение, но и за правилното функциониране на имунитета и метаболизма на желязото.

Витамин C - подпомага функционирането на имунитета по време и след интензивни физически натоварвания, допринася за естественото производство на колаген за функционирането на костите, хрущялите, кожата, кожата и венците.

Витамин D3 - допринася за правилното функциониране на мускулите, поддържа имунната система, но също така поддържа здравето на костите и зъбите. 

Витамин E - защитава клетките от оксидативния стрес.

Витамин K2 - подпомага поддържането на здрави кости и оптималното съсирване на кръвта.

Витамин B1 (тиамин) - допринася за метаболизма, функционирането на нервната система и функцията на сърцето и психиката.

Витамин B2 (рибофлавин) - подпомага поддържането на здрави лигавици, поддържа червените кръвни клетки, допринася за оптималния метаболизъм, поддържа здравето на кожата и намалява изтощението и умората. 

Витамин B3 (ниацин) - необходим е за правилния метаболизъм, функционирането на нервната система, поддържането на здрави лигавици и кожа, намалява умората и изтощението.

Витамин B5 (пантотенова киселина) - допринася за синтеза и метаболизма на стероидните хормони, витамин D и някои невротрансмитери, но също така и за намаляване на умората, изтощението и подобряване на умствената работа.

Витамин B6 (пиридоксин) - необходим е за правилния метаболизъм, психичната функция, производството на червени кръвни клетки, регулирането на хормоналната активност и намаляването на изтощението и умората.

Витамин B7 (биотин) - подпомага метаболизма на макронутриентите, поддържането на здрави лигавици, коса и кожа.

Витамин B9 (фолиева киселина) - допринася за растежа на зародишните тъкани по време на бременността, правилния синтез на аминокиселините, образуването на кръвта, имунната функция или намаляването на умората и изтощението.

Витамин B12 (кобаламин) - спомага за оптималното функциониране на нервната система, имунната система, производството на червени кръвни клетки и правилния метаболизъм.

Глутамин - важна и най-често срещаната неесенциална аминокиселина в мускулната тъкан, която транспортира кислород до мускулните клетки. 

Инулин - разтворим вид фибри и известен пребиотик - храна за бактериите в храносмилателния тракт. 

Мака - екстракт от корен и суперхрана, който е източник на витамини и минерали.

Калий - подпомага работата на мускулите, нервната система, но и поддържането на нормално кръвно налягане.

Калций - допринася за нормалното съсирване на кръвта, храносмилателните ензими, мускулите и поддържането на здрави кости и зъби.

Магнезий - спомага за правилното функциониране на мускулите, нервната система, синтеза на протеини, баланса на електролитите, поддържането на здрави кости и зъби. 

Цинк - допринася за метаболизма на макронутриентите, мастните киселини, въглехидратите, киселините и основите. Полезен е за когнитивната функция, оптималните нива на тестостерон в кръвта и поддържането на здрава коса, нокти и кожа.

Селен - полезен е за функционирането на имунитета, щитовидната жлеза, поддържането на здрава коса и нокти, както и правилната сперматогенеза.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Изсипете една лъжичка (12 грама) от Gym Beam Vitality Complex Drink в чаша с вместимост 200-300 мл, долейте вода и разбъркайте добре. Препоръчваме да приемате веднъж на ден.

Съдържание на Gym Beam Vitality Complex Drink: 360 грама
Размер на порцията: 12 грама
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

L-Глутамин 3000 мг
Инулин 1000 мг
Калий 540 мг
Екстракт мака 500 мг
Витамин C 500 мг
Калций 400 мг
Натрий 135 мг
Инозитол 125 мг
Магнезий 120 мг
Витамин B3 16 мг
Витамин E 12 мг
Цинк 10 мг
Витамин B5 6 мг
Витамин B2 1,4 мг
Витамин B6 1,4 мг
Витамин B1 1,1 мг
Витамин A 800 мкг
Витамин B9 200 мкг
Витамин K2 60 мкг
Селен 55 мкг
Витамин B7 50 мкг
Витамин D3 25 мкг
Витамин B12 2.5 мкг


Други съставки:
L-глутамин, калциев цитрат, калиев цитрат, инулин, магнезиев цитрат, екстракт от мака, витамин С (L-аскорбинова киселина), натриев цитрат, аромат, регулатор на киселинността (лимонена киселина, ябълчена киселина), сгъстител, подсладител (сукралоза), инозитол, оцветители (цвекло, бета-каротин), цинков глюконат, витамин Е (DL-алфа-токоферол), витамин В3 (ниацин), витамин К2 (менахинон), L-селенометионин, витамин D3 (холекалциферол), витамин В5 (калциев пантотенат), витамин В7 (D-биотин), витамин В12 (кобаламин), витамин В2 (рибофлавин), витамин В6 (пиридоксин), витамин В1 (тиамин), витамин А (ретинол), витамин В9 (фолиева киселина).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка