Gym Beam Taurine, 250 Grams

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Taurine, 250 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 8.69 лв.

 • Едрова цена: 7.65 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 8.69 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Taurin е важен централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули.

Тауринът е една от най-богатите аминокиселини в организма, които могат да бъдат намерени в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули. Той може да помогне за подобряване на физическата активност и телосложението.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Taurin : 

 1. Подобряване на умствено фокусиране
 2. Мощен източник на енергия
 3. Подобрява структурата на тялото
 4. Регулира минералния баланс
 5. Спомага за мускулния растеж
 6. Подобрява структурата на тялото

Gym Beam Taurin е чист, без миризма, неподсладен бял кристален прах, който се смесва лесно.
Подобно на глутамина, тауринът може също да се счита за условно есенциална аминокиселина, тъй като по време на екстремно физическо натоварване организма не произвежда достатъчно и затова трябва да се приема доълнително като хранителна добавка.

Тауринът действа като метаболитен предавател и е важен за метаболизма на мозъка. Той спомага са се стабилизира сърдечния ритъм, тъй като тази аминокиселина е инхибиторен невротрансмитер, който помага за подобряване на фокуса по време на обучението. Тя може също да помогне за стабилизиране на клетъчните мембрани в мозъка и сърцето.

Gym Beam Taurin регулира водата и минералните соли в кръвта. Той поддържа движението на калий, магнезий и натрий през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благодарение на способността си да регулира електролити, той може да играе важна роля в превенцията на мускулните спазми. Тауринът също така играе роля в мускулното съкращение, тъй като подобрява способността на мускулите да генерират сила, чрез увеличаване на разбирането и освобождаването на калциеви йони.

Подобно на креатина, тауринът привлича вода в мускулните клетки и действа като „уголемител” на клетките. Това от своя страна привлича допълнителни хранителни вещества за възстановяване и растеж, увеличава клетъчния обем и повишава мускулната пълнота.

Gym Beam Taurin играе важна роля в производството на азотен оксид. Този механизъм може да подобри тренировъчната сесия и да доведе до по-интензивни тренировки.

Клинично изследване, в което са участвали мъже с наднормено тегло и страдащи от затлъстяване е доказали, че приемът на 3 грама таурин дневно в продължение на 7 седмици, води до значително намаляване в серумните нива на мастните киселини и общо намаляване на телесното тегло.
Това доказва, че приемът на таурин може да засили метаболизма на мазнините, като подпомага правилното функциониране на храносмилателната система. Тауринът е ключова съставка в жлъчката (първоначално име всъщност е Телец, което означава, бик или вол, тъй като за първи път е изолирана от жлъчката на вол).

В едно проучване, проведено върху връзката между дефицитът на таурин и затлъстяването при мишки, учените установили, че увеличеното ниво на таурин в организма води до по-голям процент на потреблението на енергия и намалява натрупването на мазнини. Това проучване може да доведе до по-обещаващи нови изследвания върху способността на тауринът да играе роля в превенцията на затлъстяването.

Начин на приемане:

Консумирайте Gym Beam Taurin една порция (1 грам) на таурин 30 минути преди хранене.

Съдържание на Gym Beam Taurin : 250 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 1 грам
Порции в опаковка: 250
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Таурин 1 гр


Други съставки:
100% таурин.

Потребителите купиха също
Топ Продукти