СХОДНИ ПРОДУКТИ

Gym Beam Synephrine, 90 Tablets

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Synephrine, 90 Tablets
 • Наличност: Няма наличност
 • Крайна цена: 11.35 лв.

 • Едрова цена: 9.99 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 11.35 лв.

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Synephrine е алкалоид, който е една от най – мощните формули за изгаряне на мазнини.

Много хора, по време на нискокалорична диета се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно, особено ако ежедневието Ви е натоварено или пък спортувате. Ако и Вие сте от тях, може би имате нужда от допълнителна добавка, която не само ще подпомогне усилията Ви да отслабнете, но и ще Ви осигури допълнителна енергия. Точно такава добавка е Gym Beam Synephrine. Synephrine е алкалоид, който е естествена “съставка“ растения, главно портокал и други подобни плодове. Synephrine е една от най – мощните формули за изгаряне на мазнините, която можете да намерите на пазара. Освен това, продукта подпомага вашите усилия по безопасен начин.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Synephrine :

 1. Повишава термогенезата в тялото
 2. Увеличава скоростта на метаболизма
 3. Подпомага изгарянето на мазнините
 4. Увеличава калорийния разход
 5. Стимулира енергийните нива
 6. Повишава силата и издържливостта
 7. Осигурява бодрост и тонус
 8. Намалява чувството на глад

Synephrine всъщност е "химическия братовчед" на ефедрин и на практика замести последния от състава на много продукти с термогенен и стимулиращ ефект (ефедрин както може би знаете е  незаконен). Synephrine предлага всички  ползи свързани с изгарянето на мазнините, които предлага и ефедрин, но без някой от досадните странични ефекти на ефедрина, като безсъние, нервност, повишено кръвно налягане и сърдечна  честота, и т.н. Synephrine може да  увеличи скоростта на  метаболизма, което води до повишаване на калорийния  разход (бързината, с която Вие горите калории).

Също така, Gym Beam Synephrine увеличава  енергийните нива, така че няма да се чувствате “изцедени“ още като влезете в залата за тренировка. Освен това, Synephrine потиска апетита, което също подпомага отслабването по естествен начин. Тъй като прилича по действие на ефедрин, Synephrine ще Ви осигури бодрост и ще подобри вашата концентрация. По отношение изгарянето на мазнините, Synephrine работи малко по-различно в сравнение с повечето други подобни агенти. Той стимулира предимно бета-3 адренергичните рецептори и влияе много малко  върху бета-1 и 2 рецепторите, които всъщност определят сърдечната честота. Ето защо синефрин има способността да стимулира загубата на мазнини, без значително повишаване на кръвното налягане и сърдечния пулс.

Действието на бета-3 рецепторите е свързано с липолизата (процеса на изгаряне на мазнини). Ето защо, Synephrine стимулира изгарянето на излишните мазнини. Synephrine също така е известен и като силен адаптоген. Тоест, приемайки продукта Gym Beam Synephrine, Вие ще сте по – устойчиви към отрицателните фактори на околната среда, какъвто е и стреса.

Начин на приемане:

Приемайте 1 капсула Gym Beam Synephrine 1-3 пъти дневно на празен стомах.

Съдържание на Gym Beam Synephrine : 90 таблетки
Размер на порцията: 1 таблетка
Порции в опаковка: 90
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Енергийна стойност 41 кдж / 1 ккал
Мазнини <10 мг
Въглехидрати 0,37 гр
Протеин 15 мг
Синефрин - (Citrus aurantium) 125 мг


Други съставки:
Синефрин (Citrus aurantium), микрокристална целулоза, разделител: магнезиев стеарат, сорбитол, калциев фосфат.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка