Gym Beam Micellar Casein, 1000 Grams

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Micellar Casein, 1000 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 29.90 лв.

 • Едрова цена: 26.31 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 29.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Micellar Casein е мицеларен казеин с бавно освобождаване.

Gym Beam Micellar Casein е продукт, който ще Ви снабди с една много популярна и също толкова ефикасна протеинова форма. Това е именно мицеларният казеин. Известен е още като млечен протеин концентрат. Към него е добавена суроватъчна форма и така структурата на продукта е 80:20, което на практика е същото като съотношението на обезмасленото мляко.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Micellar Casein :

 1. Увеличава качествената мускулна маса
 2. Предпазва мускулната тъкан от увреждане
 3. Подобрява възстановяването на мускулите
 4. Протеин с бавно освобождаване

Gym Beam Micellar Casein ще освобождава бавно и изключително устойчиво аминокиселините на които той е богат. Сред тях са небезизвестните BCAA аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Също така ще получите и изключително важния глутамин и не по-малко необходимия – аргинин. Всички тези аминокиселини ще се допускат до кръвообращението Ви бавно.

Това е важно за продължителното снабдяване на Вашата мускулатура с тях и техните изключителни полезни свойства. Действието на формулата на Gym Beam Micellar Casein продължава минимум 7 часа след приема ѝ. Така ще постигнете възможност да поддържате Вашия мускулен растеж. От своя страна това ще доведе до повече сила, мощ и най-вече чиста мускулна маса.

Gym Beam Micellar Casein ще се стреми да постигне основно последното. Изграждането на безмастна мускулатура е основен приоритет на неговата модернизирана и високотехнологична формула. Принципно за този вид протеини се говори, че са нощни, защото са предназначени за употреба преди лягане и действат цялата нощ, докато тялото Ви е в покой.

Gym Beam Micellar Casein ще Ви осигури максимално най-добрият анти-катаболен ефект, от който се нуждаете. Така мускулните Ви влакна ще бъдат спасени от вредното катаболно действие, което доста често довежда до тяхното разграждане по време на интензивна тренировъчна дейност. А колкото до възстановителните сили на Gym Beam Micellar Casein – те са просто чудесни. Ще бъдете готови за следващата тренировка изключително бързо и така ще можете да покажете на какво сте способни.

Gym Beam Micellar Casein е постепенно усвояем артикул, който е богат на протеинови фракции като: бета-лактоглобулин; алфа-лакталбумин; гликомакропептиди; имуноглобулин; волски серум албумин; лактопероксидаза и лактоферин.

Вкусове на Gym Beam Micellar Casein :

 1. шоколад
 2. ванилия

Начин на приемане:

Една доза от Gym Beam Micellar Casein се смесват с 250-300мл. студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или шейкър, разбърквайте в продължение на 30 секунди. За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.

Съдържание на Gym Beam Micellar Casein : 1000 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 33 грама
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Килокалории 131.
Килоджаул 556 .
Общ брой на въглехидратите 3.9 гр
Протеин 25 гр
Общо мазнини 0.6 гр


Други съставки:
Мицеларен казеин, естествен аромат, аромат на ванилия, съдържащ куркумин, ксантанова смола, сукралоза, ацесулфам К.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка