Gym Beam L-Leucine, 250 Grams

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam L-Leucine, 250 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 18.95 лв.

 • Едрова цена: 16.67 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 18.95 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam L-Leucine (L-Левцин) е аминокиселина,която подпомага протеиновият синтез.

Gym Beam L-Leucine е хранителна добавка, от групата на аминокиселините. Leucine  е не само най – мощната добавка за изграждане на мускули, но и е ефективно средство за дългосрочното запазване на чистата мускулна маса.Освен това,  Leucine  стимулира синтеза на протеини и подпомага възстановяването на мускулите, след интензивна тренировка.

Gym Beam L-Leucine дължи своите полезни качества на основната си активна съставка – левицин. L-левцинът, или накратко левцин, е една от трите разклонени аминокиселини, често обозначавани със съкращението BCAA (branched-chain amino acids - другите две са валин и изолевци).  Основната, незаменима функция  на левцина е стимулирането на протеиновия синтез в мускулите, при което последните нарастват. Левцинът не може да бъде синтезиран от тялото и затова винаги трябва да бъде допълнително приеман.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam L-Leucine : 

 1. Увеличава енергийното производство
 2. Подпомага мускулния растеж и възстановяване
 3. Увеличава вашата издържливост
 4. Има антикатаболно действие
 5. Стимулира синтеза на протеини

Gym Beam L-Leucine съдейства за изграждането и укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин. Левцинът превъзхожда другите аминокиселини в предизвикването на инсулинова реакция. Той създава условия за удължено отделяне на инсулин, което пък от своя страна създава по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

Gym Beam L-Leucine е мощен стимулант на синтеза  на хормона на растежа (HGH). Освен това, тази аминокиселина спомага зарастването на рани, тъй като възстановява всички тъкани и мускули. Левицинът регулира енергийните нива и предотвратява разпада на мускулни влакна. Левцина е тясно свързан с ежедневието Ви. Това е така, защото в човешкото тяло текат постоянни анаболни или катаболни процеси. Анаболните текат, когато тялото е заредено с хранителни вещества и нараства постепено и плавно. Катаболните обаче започват, когато сте пропуснали хранене или не сте яли достатъчно, не сте приели протеини и т.н. Това са процесите в които се получава частичен разпад на мускулни влакна. Ако сте добре заредени с Левцин, това няма да се случва.

За да си гарантирате позитивен мускулен растеж, бъдете винаги заредени с мощната сила на Leucine. Leucine е от голямо значение, за постигането на положителен азотен баланс, което ще стимулира изграждането на чистата мускулна маса. Левицинът, който Leucine Ви доставя  е в чиста форма, добит от чист фармацевтичен източник.

Начин на приемане:

Приемайте Gym Beam L-Leucine по една доза 2 пъти дневно, като единият прием трябва да е непосредствено след тренировка.

Съдържание на Gym Beam L-Leucine: 250 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 1 грама
Порции в опаковка: 250
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

L-Левцин 1000 мг


Други съставки:
L-Левцин (100%).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка