Gym Beam Iron Complex, 120 Tablets

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Iron Complex, 120 Tablets
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 11.90 лв.

 • Едрова цена: 10.47 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 11.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Iron Complex е комбинация от желязо, цинк, витамин C и фолиева киселина.

Gym Beam Iron Complex /Желязо/ е един от минералите, което имат незаменима функция в човешкото тяло.Неговата задача е да осигури  кислород от белите дробове до други тъкани на човешкото тяло .Той е част от кръвната боя - хемоглобин , защото свързва кислорода с червените кръвни телца, помага да се разпространява в кръвта и да се  прехвърля в мускулите.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Iron Complex : 

 1. Комплекс от желязо, витамин С, цинк и фолиева киселина
 2. Подпомага метаболизма
 3. Намалява умората и изтощението
 4. Подпомага функцията на имунната и нервната система
 5. Подобрява производството на тестостерон
 6. Подобрява кръвообразуването и производството на хемоглобин

Gym Beam Iron Complex допринася за правилната химическа трансформация,която е важна  за производството на енергия.Той също играе важна роля в процеса на клетъчно деление и е отговорен за правилното производство на  червени кръвни клетки и хемоглобин.

Gym Beam Iron Complex е част от някои ензими и имунни системи.Човешкото тяло консумира около 10 милиграма желязо дневно на ден  за мъже и 15 милиграма за жените.Количеството желязо в организма осигурява правилно функционираща имунна система.

Gym Beam Iron Complex е комбинация от желязо, витамин C,цинк и фолиева киселина.

Желязо - подпомага метаболизма при производството на енергия, подпомага правилното функциониране на имунната система, намаляването на умората и изтощението, транспортирането на кислород в организма, образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин.

Витамин C - поддържа функцията на имунната система, подобрява образуването на колаген, подпомага функцията на съдовете, костите, кожната и хрущялите и допринася за обмяната на веществата и функционирането на нервната система.

Цинк - допринася за метаболизма на макронутриентите, киселините и основите, синтеза на протеини, поддържането на оптимални нива на тестостерон и стимулира на имунната система.

Фолиева киселина - помага за синтеза на аминокиселини, функцията на имунната система, намалява умората и изтощението, както и подпомага кръвообразуването.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте ена доза Gym Beam Iron Complex на ден.

Съдържание на Gym Beam Iron Complex: 120 таблетки
Размер на порцията: 1
Порции в опаковка: 120
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Желязо 18 мг
Витамин C 100 мг
Цинк 12 мг
Фолиева киселина 400 мкг


Други съставки:
L-аскорбинова киселина, микрокристална целулоза, железен фумарат, дикалциев фосфат, цинков оксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, фолиева киселина, повърхностен филм (хидроксипропилметилцелулоза, глицерол, хидроксипропилцелулоза).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка