Gym Beam DigeZyme, 60 Capsules

  • ПроизводителиGym Beam
  • Продуктов код: Gym Beam DigeZyme, 60 Capsules
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 16.95 лв.

  • Едрова цена: 14.92 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 16.95 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam DigeZyme е комплекс от храносмилателни ензими.

Храносмилателните ензими са биологично активни вещества, продуцирани от стомашно-чревни жлези. Те играят важна роля в химически процес на разграждане на храна - разграждат хранителни молекули (протеини, въглехидрати и мазнини) до достатъчно малки единици (аминокиселини, глюкоза и мастни киселини) , които могат да се абсорбират от тялото.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam DigeZyme :

  1. Подобряване усвояването на храната
  2. Подпомагане на храносмилателната система
  3. Премахване на стомашни проблеми

Gym Beam DigeZyme е смес от пет вида ензими - амилаза, протеаза, лактаза, липаза и целулаза , които насърчават  храносмилането, усвояването на хранителните вещества (протеини, захари и мазнини) , и помагат на организма да абсорбира необходимите минерали.

Gym Beam DigeZyme и неговите активни съставки
Амилазата е ензим, образуван от панкреаса и слюнчените жлези, които разграждат нишестето за по-прости захари.

Протеазните или протеолитичните ензими помагат да се разграждат протеините до аминокиселини и да се осигури тяхното усвояване и използване в организма. Тяхната липса ограничава разграждането на протеини, което от своя страна предотвратява загниването в дебелото черво и  причининяването на проблеми с храносмилането (подуване, газове, диария) . Те включват ензими панкреатин, папаин, трипсин, химотрипсин и бромелаин.

Лактозата е ензим, който разгражда лактозата (млечната захар) в глюкоза и галактоза . Препоръчва се за хора с непоносимост към лактоза, които не могат да я преработят, което води до подуване на корема, коремна болка и диария.

Целулазата е ензим, важен за разграждането на храни, богати на фибри .

Липазата е липолитичен ензим, който разгражда мазнините в глицерол и свободни мастни киселини. Те проникват през чревната стена в кръвта и черния дроб, където след това се разпадат. Липазата контролира количеството синтезирани мазнини в тялото и намалява мастните запаси. Липсата на този ензим е свързана с висок холестерол и захар.

Липазите, амилазите и протеазите допринасят за по-доброто храносмилане на погълнатата храна и допълват храносмилателните ензими.

Начин на приемане:

Приемайте една доза от Gym Beam DigeZyme с всяко хранене.

Съдържание на Gym Beam DigeZyme: 60 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

DigeZyme® 160 мг
от които амилаза 4548 U / гр
от които проетаза 1368 U / гр
от които лактаза 801.6 U / гр
от които липаза 200.8 U / гр
от които целулоза 48 U / гр


Други съставки:
DigeZyme®, насипен реагент (микрокристална целулоза), средство против слепване (калциев фосфат, магнезиев стеарат), капсула (желатин).

Потребителите купиха също
Топ Продукти