Gym Beam Ca-Zn-Mg, 60 Tablets

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam Ca-Zn-Mg, 60 Tablets
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 8.50 лв.

 • Едрова цена: 7.49 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 8.50 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam Ca-Zn-Mg повишава имунитета и подпомага съпротивителните сили на организма.

Gym Beam Ca-Zn-Mg съдържа оптималните за организма ежедневни количества калций и магнезий. Комбинацията поддържа здрава костната система, подпомага нормалното храносмилане, регулира кръвното налягане и пулса и предпазва от заболявания на сърдечно-съдовата система.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam Ca-Zn-Mg :

 1. Поддържа здрави костите и зъбите
 2. Увеличава костната плътност
 3. Регулира кръвното налягане и пулса
 4. Подпомага сърдечно-съдовата и храносмилателната системи
 5. Укрепва имунната система

Калций и магнезий са макроелементи, от които човек се нуждае ежедневно, за да поддържа добро здраве. Около 99% от калция и значително количество от магнезия се съдържат в костите и зъбите. Останалата част от тях е в мускулите и кръвта. Дисбалансът в нивата на калций и магнезий в организма е най-честата причина за поява на мускулни схващания – т.нар. крампи. Липсата на тези минерали в организма води също и до болки в ставите, чупливост на ноктите, сърцебиене, нарушено храносмилане и киселини, безсъние, сърдечно-съдови заболявания.

Gym Beam Ca-Zn-Mg осигурява здравословна подкрепа за тялото, като възстановява и поддържа нормални нива тези микроелементи. Комбинацията подпомага организма да абсорбира хранителните вещества, от които се нуждае, за да поддържа костите здрави. Калцият участва в предаването на нервни импулси, съкращаването на скелетната мускулатура и сърдечния мускул и играе съществена роля в обмяната на костната тъкан. Магнезият е необходим за осъществяването на много енергийни процеси, участва в метаболизма на протеини, мазнини, въглехидрати и нуклеинови киселини, допринася за понижаване на кръвното налягане и е от съществено значение за функцията на много ензими.

Zinc е висококачествена хранителна добавка, който играе изключителна важна роля за всеки жив организъм и е от ключово значение за редица основни функции в човешкото тяло. Цинкът оказва положително влияние върху подсилването на имунната система и предпазването от честите настинки, простуди и конюктивити. Редовният прием на суплементи с цинк също така ускорява зарастването на рани и успокоява кожни раздразнения. Други от най-известните свойства на цинка са: подобряването на фертилността и репродуктивните способности, поддържането на нормалното ниво на тестостерон в плазмата, активното участие в метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите, стимулирането на умствените функции. 

Zinc играе незаменима роля в хранителния режим не само на професионалните атлети, но и на всички останали хора. Той е особено важен за жените, тъй като предотвратява загубата на коса и чупенето на ноктите. В същото време, недостатъчното количество на цинк в организма може да причини различни кожни болести, както и загубата на апетит, вкус и обоняние.

Начин на приемане:

Приемайте Gym Beam Ca-Zn-Mg по една доза веднъж дневно по време на хранене.

Съдържание на Gym Beam Ca-Zn-Mg : 60 таблетки
Размер на порцията: 1 таблетка
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калций 333 мг
Цинк 5 мг
Магнезий 117 мг
Фосфор 83 мг
Мед 0.33 мг
Бор 33  мг
Силиций 6.7 мг
Хидрохлоридът на L-глутаминова киселина 33 мг


Други съставки:
Дикалциев фосфат, противослепващ агент (микрокристална целулоза), магнезиев оксид, пълнител (хидроксипропил метил целулоза), глутаминова киселина хидрохлорид, силиций, емулгатор (магнезиев сулфат), стеаринова киселина, цинков оксид, меден сулфат, борна киселина.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка