Gym Beam BCAA 1500 + Lysine, 300 Tablets

 • ПроизводителиGym Beam
 • Продуктов код: Gym Beam BCAA 1500 + Lysine, 300 Tablets
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 36.95 лв.

 • Едрова цена: 32.51 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 36.95 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gym Beam BCAA 1500 + Lysine съдържа аминокиселините с разклонена верига - левцин,изолевцин,валин и лизин.

Gym Beam BCAA 1500 + Lysine е аминокиселинна хранителна добавка, която насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява изгарянето на излишните телесни мазнини и повишава мускулната енергия по време на високоинтензивни тренировки.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gym Beam BCAA 1500 + Lysine :

 1. Осигурява образуването на колаген
 2. Спомага за  растежа и възстановяването на тъканите
 3. Подпомага възстановяването
 4. Спомага за усвояването на калция
 5. Поддържа положителен азотен баланс
 6. Стимулира имунната система
 7. Спомага за растежа на костната тъкан

Gym Beam BCAA 1500 + Lysine съдържа верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин, които насърчават изгарянето на излишните телесни мазнини, повишават енергията по време на натоварващи тренировки и стимулират изграждането на чиста мускулна маса. Левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан.

Верижно-разклонената аминокиселина валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки. Валин в комбинация с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб.

Gym Beam BCAA 1500 + Lysine съдържа изолевцин, който намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

Повечето от Вас не  познават аминокиселината л-лизин, въпреки нейното огромно значение. В действителност, тя е  жизненоважна аминокиселина, която отговаря за функционирането на цялото Ви тяло. По принцип, дефицит на л-лизин се наблюдава рядко, предимно при бодибилдърите и спортистите. Техните тела просто изискват по – големи количества л-лизин. Тази аминокиселина не може да се произведе от организма Ви, и ако спортувате задължително трябва да я приемате допълнително. Най – доброто решение за тази цел е продукта Gym Beam BCAA 1500 + Lysine

Лизина е есенциална аминокиселина, която е основна съставна част на протеините в тялото Ви. Тя  спомага за нормалния растеж и развитие на костната тъкан, осигурява пълноценното  усвояване на калция, и осигурява положителен  азотен  баланс при възрастни. Л-лизин  спомага за производството  на антитела, хормони и ензими, а също така и за  образуването на колаген и възстановяването на наранени тъкани. Тази аминокиселина нормализира повишените нива на триглицеридите в кръвта. Много ценена е заради свойството си да елиминира  вирусите причинители на възпалено гърло и херпеси.

Както вече споменахме, л-лизина е важна аминокиселина за бодибилдърите. Тя  помага да се ускори възстановяването на щетите, причинени от претрениране. Защитата и насърчаването растежа на мускулната тъкан е изключително важно, когато се занимавате с културизъм, а л-лизина оситурява и двете. Тъй като тази аминокиселина  спомага за  укрепване на костната тъкан, от продукта L-Lysine  могат да се възползват както всички спортисти, така и хората страдащи от ставни заболявания.

Начин на приемане:

Смесете една доза от Gym Beam BCAA 1500 + Lysine с 250-300 мл.вода и приемайте 2-4 пъти дневно.

Съдържание на Gym Beam BCAA 1500 + Lysine: 300 таблетки
Размер на порцията: 4 таблетки
Порции в опаковка: 75
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

L-левцин 2000 мг
L-изолевцин 1000 мг
L-валин 1000 мг
L-лизин HCL 2000 мг


Други съставки:
L-Левцин, Лизин, L-Изолевцин, L-Валин, дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Потребителите купиха също
Топ Продукти