Gaspari Nutrition SuperPump MAX, 640 Grams

Gaspari Nutrition SuperPump MAX, 640 Grams

  • ПроизводителиGaspari Nutrition
  • Продуктов код: Gaspari Nutrition SuperPump MAX, 640 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 55.90 лв.

  • Едрова цена: 51.78 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 55.90 лв.

Налични опции


Gaspari Nutrition SuperPump MAX Предтренировъчната концентрирана формула-убиец на конвенционалните суплементи. Дози от по няколко грама от мощния анаболен катализатор L-левцин, стимулиращия производството на азотен оксид L-цитрулин, L-таурин, революционния ликвидатор на амоняка L-орнитин-L-аспартат, L-карнитин-L-тартрат, мощни допълнения като формулата PEAK ATP®, Sustamine™ и окситропен фалкат, плюс пълен витамино-минерален комплекс.

Независимо дали ви интересува абсолютната сила, тренировъчните резултати, поддържането на чистата мускулна маса или увеличаване на издръжливостта, Gaspari Nutrition SuperPump MAX се гордее, че ще надмине и най-смелите ви очаквания. Той постига това с помощта на новата си „концентрирана” стратегия, която ви осигурява пълен набор мощни съставки в прецизно дозирана формула с невероятен вкус.

Gaspari Nutrition SuperPump MAX тушира конкуренцията в предтренировъчните продукти като ви дава дози от по няколко грама от мощния анаболен катализатор L-левцин, стимулиращия производството на азотен оксид L-цитрулин, L-таурин, революционния ликвидатор на амоняка L-орнитин-L-аспартат, L-карнитин-L-тартрат или мощни допълнения като формулата PEAK ATP®, Sustamine™ и окситропен фалкат. Superpump MAX е единственият продукт с толкова комплексна и пълноценна формула на пазара.

За разлика от конвенционалните предтренировъчни суплементи, които ви дават краткотраен стимулиращ ефект с първата доза и почти нищо друго, Gaspari Nutrition SuperPump MAX е разработен като цялостен и всеобхватен предтренировъчен продукт, който задоволява както всички тренировъчни потребности, така и възстановителните нужди на организма. Това скоро спечели на Superpump MAX прозвището „Концентратът Убиец”, ударил смъртоносно по конкуренцията в предтренировъчния клас. Веднъж изпитал усещането по време на тренировка със Superpump MAX, атлетът не би го заменил с нищо друго.

Gaspari Nutrition SuperPump MAX ви дава истинските, необходими за подобряването на мускулната работа дози цитрулин, креатин, карнитин-тартрат, левцин и т. н., които често няма как да се съберат в 1 голяма мерителна лъжица или често срещаните дози от 5-6 грама на повечето популярни суплементи.   

Формулата е обогатена с витамини и минерали, тъй като някои микроелементи действат като електролити, които помагат на тялото да поддържа оптималната мускулна функция и хидратацията по време на тренировка. Съставки като магнезия, калция, калия и натрия са от решаващо значение за тези процеси.

Подбраните форми на витамини от B-комплекса, като метилкобаламин (B12), инозитол хексаникотинат (B3) и пиридоксал 5-фосфат (B6) гарантират бързото и пълноценно поглъщане и усвояване на останалите съставки. Тези B-витамини за от жизненоважно значение за правилното протичане на енергийния метаболизъм, синтеза на нови клетки като червените кръвни телца, които пренасят кислорода в мускулите и останалите тъкани, както и във възстановяването на увредените клетки за подпомагане на общото възстановяване. Със Superpump MAX ще забравите за болезнените крампи и дехидратацията ие ще се възстановите по-бързо и пълноценно именно заради витамино-минералният му комплекс.

  • Увеличава възможностите ви като издръжливост
  • Справя се с изтощението и болките в мускулите
  • Увеличава чувствително нивата на азотен оксид и степента на разширяване и изпълване на кръвоносните съдове

Начин на приемане:
Като хранителна добавка, разтворете 1-3 мерителни лъжици в 227-680 мл. студена вода или сок (по 227 мл. течност за всяка доза) и изпийте 30-40 минути преди тренировка. Когато приемата продукта за пръв път, вземайте само по 1 доза (1 мерителна лъжица, 16 гр.) преди първите 2-3 тренировки, за да позволите на тялото ви да привикне към усвояването на високите дози активни вещества в Gaspari Nutrition SuperPump MAX. Употребявайте Gaspari Nutrition SuperPump MAX само в тренировъчни дни.

Food supplement.
Content: 640 Grams
Serving size: 1 Scoop 16 Grams
Servings per Pack: 40
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories  10 g
Total Carbohydrates  3 g
Vitamin C (as Ascorbic Acid)  30 mg
Niacin (as Niacinamide) 7 79 mg
Vitamin B6 (as pyridixine hydrochloride)  3.4 mg
Vitamin B12 (as methylcobalamin)  10 mcg
Calcium  38 mg
Phosphorus  69 mg
Magnesium  40 mg
Sodium  35 mg
--  
SUPER PUMP MAX Proprietary Blend 11.30g 11.30 g
--  
MyoVol ElectroHYDRATION Complex   
L-Taurine  
Calcium Glycerophosphate  
Sodium Glycerophosphate  
Sustamine (L-Alanyl-L-Glutamine)  
Di-Magnesium Malate  
Potassium Phosphate  
--  
Nitric OxiENDURANCE Complex   
L-Citrulline (2g)  
Carnipure (L-Carnitine L-Tartrate)  
L-Ornithine-L-Aspartate  
--  
Branch Chain MTOR Stimulation Blend   
L-Leucine (2g)  
L-Isoleucine  
L-Valine  
--  
PhosphoDRIVE Signaling Complex   
Creatine Monohydrate (1.3g)  
Creatine Magna Power (Magnesium Creatine Chelate)  
--  
CogniDRIVE Acceleration Matrix   
L-Tyrosine  
Caffeine  
Glucoronolactone  


Other Ingridents:
Maltodextrin, Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Malic Acid, Silica, Sucralose, Acesulfame Potassium, Radish Powder (Color).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка