Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black, 500ml

 • ПроизводителиGaspari Nutrition
 • Продуктов код: Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black, 500ml
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 12.90 лв.

 • Едрова цена: 8.04 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 12.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black шейкър за разбиване на прахообразни хранителни напитки.

Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black е шейкър,който е функционален, с оптимален размер и смесва добре протеиновите шейкове.Независимо дали сте в движение, на работа или след тренировка във фитнеса, благодарение на Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black, можете да направите и да се насладите на шейкове за секунди.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black :

 1. Осигурява лесно съхранение на прахообразни добавки 
 2. Капачка с флип и капак на уплътнението
 3. Без разтичания 
 4. Безопасна пластмаса 
 5. Нетоксична пластмаса без NO BPA
 6. Лесно се почиства

Помага ви да поддържате правилно хранене и хидратация в движение. Бучките вече не са проблем - сега можете да правите напитки без бучки всеки път. Миксерната мрежа, фиксирана вътре, помага за комбиниране на добавки с течност и разбиване на бучки, за да се създаде гладка напитка. Отделението за съхранение в долната част на Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black позволява място за съхранение на таблетки или прах на хладно и сухо. 

Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black е създаден, за да ви предостави множество възможности за смесване на всякакви прахообразни добавки или просто любимата ви течна напитка. Можете да го използвате във фитнеса за напитки преди, по време или след тренировка.

Също така е лесно да се транспортирате вкъщи или на работа. Шейкър от Gaspari Nutrition може да бъде алтернатива на електрическия пасатор, защото ви дава кремообразни шейкове всеки път, когато пожелаете. Можете да смесите прахообразните си добавки за секунди.

Gaspari Nutrition Smart Shaker Military Black ще ви помогне да смесите всичките си добавки в гладък шейк, за да се възползвате максимално от вашите добавки и да се насладите на вкуса им. Шейкърите са идеални за смесване на протеинови шейкове, напитки BCAA и дори тесто за палачинки.

Потребителите купиха също
Топ Продукти