GASPARI NUTRITION AMINOMAX 8000, 325 TABLETS

GASPARI NUTRITION AMINOMAX 8000, 325 TABLETS

 • ПроизводителиGaspari Nutrition
 • Продуктов код: Gaspari Nutrition AminoMax 8000, 325 Tablets
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 44.90 лв.

 • Едрова цена: 40.85 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 44.90 лв.

Налични опции


Аминокиселините на Gaspari Nutrition AminoMax 8000 са научно разработена смес от 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, съдържаща протеини с изключително ниско молекулно тегло,  ди- и трипептиди и индивидуални аминокиселини подсилени с допълнителни Левцин и Таурин, които се смятат за извънмерно полезни за всички спортисти и бодибилдъри.

Тази уникална иновативна формула  предлага на запознатия потребител един много полезен и усвояем продукт, който набавя широк спектър от най-важните и ефективни градивни материали за растежа и поддържането на скелетната мускулна тъкан и маса. Хидролизираният протеин използван в Gaspari Nutrition AminoMax 8000 е богат на ди- и  трипептиди, които помагат за бързото усвояване и снабдяване на мускулите с необходимите вещества.

Освен бързо действащите ди- и три пептиди, от Gaspari Nutrition добавиха допълнително и Левцин и Таурин, за да оптимизират ползите, които един сериозен спортист може да извлече и сам да усети като използва тази диетична хранителна добавка. Левцинът  е крайно необходима аминокиселина, което означава, че организмът не може сам да я произведе; затова тя трябва да се набави външно от хранителен източник или чрез диетична хранителна добавка, като Gaspari Nutrition AminoMax 8000

Левцинът спомага за възстановяването на мускулите и изпълва тялото с енегрия. Той е една от аминокиселините с разклонена верига (BCAA) и се смята за най-ефективната аминокиселина от този род срещу загуба на мускулна маса, защото се разлага и превръща в глюкоза по-бързо от останалите. Повишеното снабдяване с глюкоза не позволява на тялото да разгражда мускулната маса за енергия по време на усилени тренировки, затова не е учудващо, че тези аминокиселини са често използвани от професионални бодибилдъри.

Тауринът е най-изобилстващата свободна аминокиселина в човешкото тяло. Той е важен компонент от жлъчните киселини, които подпомагат разграждането на мазнините и мастноразтворимите витамини. Подпомага също така поддържането на устойчивостта на клетъчните мембрани; и регулира активността на мозъчните клетки. Тауринът се съдържа и в скелетните мускули, където играе жизненоважна роля на поддържане при усилени тренировки и подобряване на постиженията. Усилените тренировки изчерпват нивата на таурин в мускулатурата, което прави Gaspari Nutrition AminoMax 8000 идеалния продукт, за тези които искат да извлекат максимални ползи от тренировъчните си програми.

 • 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин
 • Обогатени с Левцин и Таурин
 • Повишават размера на мускулите, силата и издръжливостта
 • Съдържат повече от 8 грама аминокиселини на доза

Начин на приемане:
За оптимални резултати, приемайте Gaspari Nutrition AminoMax 8000 , 4 таблетки преди тренировки и 4 таблетки непосредствено след тренировка.

Food supplement.
Content: 325 Tablets
Serving size: 4 Tablets
Servings per Pack: 82
Recommended daily use: 1 Serving(s)

AminoMax 8000™ Blend  8276 mg
Whey Protein Concentrate  
Creatine Monohydrate  
Taurine  
Micellar Casein  
Glutamine  
--  
L-Leucine  
L-Isoleucine  
L-Valine  
--  
Whey Protein Hydrolysate  


Other ingredients:
Microcrystalline Cellulose, Coating (Sodium carboxymethyl cellulose, Dextrin, Dextrose, Soy lecithin, Sodium citrate), Hydroxypropyl cellulose, Stearic acid, Magnesium stearate, Silicon dioxide
ALLERGEN WARNING: Contains Milk and Soy.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка