Gaspari Nutrition Aminolast, 420 Grams

Gaspari Nutrition Aminolast, 420 Grams

 • ПроизводителиGaspari Nutrition
 • Продуктов код: Gaspari Nutrition Aminolast, 420 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 39.90 лв.

 • Едрова цена: 35.68 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 39.90 лв.

Налични опции


Gaspari Nutrition разработват този възстановителен продукт от няколко години. Малко преди датата на пускане на продукта, компанията взима решение да не го пуска все още на пазара, тъй като са на мнение, че все още не е напълно завършен. Резултатът от дългите проучвания и опити е Gaspari Nutrition Aminolast
Мненията на хората за този продукт, предназначен за употреба след или по време на тренировка за възстановяване на мускулите, са определено добри.
Наричат Gaspari Nutrition Aminolast възстановително и енергийно супер гориво! Без добавена захар или други стимуланти, продуктът доставя на мускулите ви всичко, от което се нуждаят за по-интензивни и ефективни тренировки, докато в същото време се чувствате страхотно! Уникалната формула съдържа само високо качествени аминокиселини – BCAA и няколко специализирани съставки – само вещества, от които се нуждаете и нищо повече! Не съдържа никакви изкуствени оцветители! Както казахме, всеки би се влюбил в този продукт, така че нека надникнем по-отблизо.

Какво съдържа Gaspari Nutrition Aminolast и какъв ефект оказва върху тялото?

За радост все повече и повече компании започват да осъзнават, че клиентите искат да са наясно какво точно съдържа продуктът, който са закупили, и че не искат просто комплекс от съставки. Главните клиенти на такъв тип продукти са именно бодибилдърите, а кой знае по-добре от тях какво човек вкарва в тялото си? Затова нека бъдем точни и разгледаме всичко, което съдържа Gaspari Nutrition Aminolast

Gaspari Nutrition Aminolast е съставен от изцяло чисти и с високо качество разклонена верига аминокиселини – BCAA. Гарантирано не съдържа вещества като глицин или аланин, които служат само за пълнеж, но действително нямат никаква стойност. Gaspari Nutrition Aminolast, съдържа пълен спектър от дипептидни аминокиселини, включително BCAA и EAA.

Gaspari Nutrition Aminolast съдържа електролити и е направен по специална технология, която позволява по-лесното изхвърляне на токсичните вещества от вашите мускули. Резултатът е по-бързо възстановяване и по-малко болка по време на тежки тренировки.

 • Съдържа пълен спектър от дипептидни аминокиселини
 • Мненията за продукта са повече от положителни
 • Вкусът е уникален
 • Получавате прилив на енергия и увеличавате издръжливостта си без допълнителни стимуланти

Начин на приемане:
Препоръчителната доза е 1 мерителна лъжица, разбъркана с 250-300мл вода. Може да приемате Gaspari Nutrition Aminolast както преди, по време и след тренировка, така и през деня, когато имате нужда от прилив на енергия. Най-добре е да пробвате да го пиете по различно време, за да разберете кога е с най-добро действие.

Food supplement.
Content: 420 Grams
Serving size: 14 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 10
protein 2 g
--  
Calcium   
(As Calci-K® Calcium Potassium Phosphate-Citrate) 92 mg
--  
Magnesium  20 mg
(As Albion® Dimagnesium Malate)  
--  
Sodium  25 mg
(As Sodium Chloride)  
--  
AMINOLAST Matrix 10 g
L-Leucine 2,500 mg
L-Taurine 2,000 mg
Leucine 2,000 mg
L-Isoleucine 1,250 mg
L-Valine 1,250 mg
--  
L-ornithine-L-aspartate 1,000 mg


Other Ingredients:
Citric Acid, Malic Acid, Natural and Artificial Flavors, Soy Lecithin, Sucralose, Acesulfame Potassium, Turmeric Powder (Color).
ALLERGEN WARNING: Contains milk & soy ingredients.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка