FA Nutrition Gluta Core, 400 Grams

FA Nutrition Gluta Core, 400 Grams

  • ПроизводителиFA Nutrition
  • Продуктов код: FA Nutrition Gluta Core, 400 Grams
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 27.90 лв.

  • Едрова цена: 21.88 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 27.90 лв.

Налични опции


FA Nutrition Gluta Core е внимателно разработен глутаминов комплекс, предназначен както за напреднали спортисти така и за любители на фитнеса и бодибилдинга. Той съдържа най-напредналите форми на Глутамин, заедно с най-силния имуностимулант - Бета Глюкан.

Това е първата добавка, която Ви позволява бързо да регенерирате мускулите си след тренировка, да запълните гликогеновия резерв в тях след тежка и изтощителна тренировка или в период на нискокалорична диета и същевременно подсилва имунитета Ви и почишава енергията и тонуса!

FA Nutrition Gluta Core е универсално решение: страхотно възстановяване и ефективно подсилване на имунната система само в един продукт!
FA Nutrition Gluta Core е най-добрата Глутаминова добавка, тъй като е внимателно проектирана и съдържа няколко форми на Глутамин, както и Таурин, Бета Глюкан и Витамини!

Глутаминът , е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкото тяло и съдейства в редица функции на метаболизма. Високото съдържание на азот и глюкоза в кръвта, както и силен имунитет са само част от полезните свойства на суплементирането с Глутамин. Глутаминът, също така е и прекурсор на Глутатион, най-мощният антиоксидант в човешкото тяло, който е отговорен и за регулирането на антиоксидантните възможности на организма.

Тауринът, е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. Тауринът, е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани, като допълнение към това, таурина е подсилва чувството за бодрост и има тонизиращо действие!

Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан), е силно биоактивен въглехидрат, който се добива от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae, познат и още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) подържат силна имунната система на човешкия организъм, заради способността им да стимулират макрофаговата активност на тялото. Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол.

Добавянето на витамини подобрява бионаличността и предпазва организма от дефицит на тези така важни витамини след интензивна тренировка, които имат благоприятни антиоксидантни свойства и са изключително необходими по време и след тренировка.

В зависимост от дозата FA Nutrition Gluta Core може да Ви помогне да увеличите мускулната си маса или просто да запазите сегашната си – вече изградена мускулатура, както и да подобрите многократно възстановяването на мускулите и организма, което би довело да по-ползотворни тренировки, както и да се чувствате по-отпочинали, след големите натоварвания, не само породени от тежки тренировки, но и от работа, стрес и т.н...

Начин на приемане:
Една доза преди тренировка и една доза след тренировка, за максимален резултат, добавече и една доза преди лягане!

Food supplement.
Content: 400 Grams
Serving size: 1 Scoop 7.1 Grams
Servings per Pack: 57
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Vitamin B1 0.45mg
Vitamin B2 2mg
Niacin 10mg
Vitamin B6 1.5mg
Vitamin B12 3mcg
L-Glutamine 3000mg
N-acetyl-L-glutamine 1000mg
Glutamine AKG 1000mg
Taurine 1000mg
Beta-1,3-glucan 100mg


Other Ingredients:
L-glutamine,  N-acetyl-L-glutamine, glutamine alfaketoglutarate, taurine, dipotassium phosphate, beta-1,3-glucan, flavour, sweetener (sucralose), vitamins (nicotinamide, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, thiamin hydrochloride, cyanocobalamin), colour (Sunset Yellow - may have an adverse effect on activity and attention in children). Fuente: https://www.masmusculo.com/en/gluta-core-400g-3283.html

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка