Esn Crank, 380 Grams

 • ПроизводителиEsn
 • Продуктов код: Esn Crank, 380 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 48.90 лв.

 • Едрова цена: 41.53 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 48.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Esn Crank е предтренировъчен продукт за cтимyлиpaнe нa pacтeжa и oбeмa нa мycкyлнaтa мaca.

Esn Crank има най-добрата формула за интензивни тренировки за изграждане на мускули. Освен това, поради съдържанието на кофеин, бустерът увеличава умствения фокус върху тренировката. Esn Crank се произвежда от растителни суровини и следователно е подходящ както за вегетарианци, така и за вегани като хранителна добавка.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Esn Crank :

 1. Стимулира растежа на мускулите
 2. С цитрулин, AAKG, други аминокиселини, кофеин и избрани растителни екстракти
 3. Чисто растителни суровини
 4. 100% веган продукт

Esn Crank съдържа кофеин (150 mg в доза). Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени. Не е подходящ за високо кръвно налягане и в комбинация с алкохол и / или лекарства. Не е за хора, които са прекарали инфаркт и / или приемат лекарства за понижаване на кръвното налягане, са на диета с ниско съдържание на протеини или имат бъбречно или чернодробно заболяване. Този продукт е предназначен само за възрастни, които се занимават с енергична физическа активност.

Вкусове на Esn Crank :

 1. сок от пресни горски плодове
 2. тропически пунш
 3. кола
 4. капина

Esn Crank може да бъде малко хигроскопичен поради разнообразието от съставките му, което означава, че прахът може да се втвърди малко. Моля, разклатете енергично преди първото отваряне на кутията и след отваряне веднъж на ден разхлабете праха в кутията с лъжица. Качеството и ефектът на продукта не се влияят.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте една доза от Esn Crank 20 минути преди тренировка.

Съдържание Esn Crank: 380 грама
Размер на порцията: 9,5 грама
Порции в опаковка: 40
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Цитрулин малат 3000 мг
Аргинин алфа-кетоглутарат 2000 мг
L-тирозин 500 мг
L-глицин 500 мг
Таурин 500 мг
Глюкуронолактон 250 мг
Кофеин 150 мг
Екстракт от зелен чай 125 мг
Екстракт от гроздови семки (OPC) 125 мг
Екстракт от шизандра 100 мг
Екстракт от горчив портокал 50 мг
от които Синефрин 3 мг
Екстракт от корен на женшен 50 мг
Екстракт от Rhodiola Rosea 50 мг
Екстракт от пипер 2,04 мг
от които Пиперин 2 мг


Други съставки:
Сок от пресни горски плодове: цитрулин малат, аргинин алфа-кетоглутарат, L-тирозин, L-глицин, таурин, Аромат, глюкуронолактон, кофеин, екстракт от зелен чай, екстракт от гроздови семки, оцветяваща храна (Цвекло на прах), екстракт от шизандра, екстракт от горчиви портокалови кори (6% синефрин), женшен Екстракт от корен, екстракт от родиола роза, подсладител (сукралоза, ацесулфам К), Екстракт от пипер.

Тропически пунш: цитрулин малат, аргинин алфа-кетоглутарат, L-тирозин, L-глицин, таурин, аромат, Глюкуронолактон, кофеин, екстракт от зелен чай, екстракт от гроздови семки, цвят (бета-каротин), шизандра Екстракт, екстракт от горчива портокалова кора (6% синефрин), екстракт от корен на женшен, екстракт от родиола роза, Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), екстракт от пипер.

Кола: цитрулин малат, аргинин алфа-кетоглутарат, L-тирозин, L-глицин, таурин, глюкуронолактон, Аромат, киселина (лимонена киселина), кофеин, екстракт от зелен чай, екстракт от гроздови семки, шизандра Екстракт, цвят (екстракт от печен малц), екстракт от горчив портокал (6% синефрин), Екстракт от корен на женшен, екстракт от родиола роза, подсладители (сукралоза и ацесулфам К), Екстракт от пипер. Съдържа глутен (печен малцов екстракт).

Къпина: цитрулин малат, аргинин алфа-кетоглутарат, L-тирозин, L-глицин, таурин, Глюкуронолактон, аромат, подкислител (лимонена киселина), кофеин, екстракт от зелен чай, Екстракт от гроздови семки, екстракт от шизандра, екстракт от горчиви портокалови кори (6% синефрин), Екстракт от корен на женшен, екстракт от родиола роза, оцветител (екстракт от гроздова кора), подсладител (Сукралоза и ацесулфам К), екстракт от пипер. Съдържа серен диоксид и сулфити.

Потребителите купиха също
Топ Продукти