Esn AAKG, 500 Grams

 • ПроизводителиEsn
 • Продуктов код: Esn AAKG, 500 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 40.90 лв.

 • Едрова цена: 34.37 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 40.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Esn AAKG Е ЕФЕКТИВНА АМИНОКИСЕЛИННА ДОБАВКА С АРГИНИН.

Повечето бодибилдъри са ползвали, а ако не поне са чували  за аминокиселината аргинин. Малко от тях обаче, могат да посочат  всички нейни полезни качества и знаят колко е важна тази аминокиселина, особено в бодибилдинга. Една ефективна аминокиселинна добавка с аргинин, ще Ви осигури оптимално  мускулно захранване и засилен  мускулен растеж. Един наистина добър продукт е Esn AAKG. Тази аминокиселинна добавка, на основата на аргинин, ще Ви помогне не само да оформите мускулите си, но и да подобрите постиженията си в залата.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Esn AAKG :

 1. Повишава азотния баланс в тялото
 2. Засилва качването на мускулна маса
 3. Повишава мощта и издържливостта
 4. Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
 5. Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите
 6. 100% веган продукт

Esn AAKG (аргинин алфа-кето глутарат). Това е съединение на аминокиселината аргинин с алфа-кето глутарат. Представлява междинен метаболит  и една по – добра форма на аргинина. Аргинин алфа-кето глутарат участва в цикъла на Кребс, като първоначален и  основен междинен продукт. За Алфа-кето глутаровата киселина се знае, че е от изключително значение за получаването  на аминокиселини и азот. Точно тази комбинация мужду аргинин и алфа-кето глутарат, прави Esn AAKG наистина ефективен.Esn AAKG е по – ефективен, от един продукт с обикновен аргинин. Причината за това е, че повишава нивата на азотен оксид за продължителен период от време.

Esn AAKG съдържа една подобрена форма на аминокиселината аргинин. Както може би знаете, аргинина е прекусор на азотния оксид. Тоест, попаднал в тялото Ви, той ще се трансформира в азотен оксид. Азотния оксид от своя страна, подобрява и повишава напомпването на мускулите. Можете да сте сигурни, че приема на Esn AAKG ще Ви помогне да постигнете твърди и обемни мускули, и то за дълго време! AAKG има свойството да увеличава производството на  инсулин и хормон на растежа, благодарение на което Вие ще получите мощен анаболен ефект. Също така AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти, отделени при  тренировките.

По този начин, Esn AAKG ще Ви помогне да тренирате без мускулна болка.
AAKG има свойството да повишава значително  синтеза на протеини, което ще Ви съдейства да оформите мускулите много по-бързо. Не е за подценяване и факта, че AAKG може да увеличи енергията Ви като цяло, помагайки  Ви да се чувствате тонизирани през целия ден. Трябва да се отбележи, че  аргинина е мощен  имуностимулатор, който ще Ви помогне да се предпазите от претрениране. Esn AAKG  е хранителна добавка, която трябва да присъства в режима на всеки сериозен атлет!

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте от Esn AAKG една доза 30 минути преди тренировка на празен стомах.

Съдържание Esn AAKG: 500 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 5 грама
Порции в опаковка: 100
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калорични стойности 75,2 кдж / 18 ккал
Мазнини 0 гр
от които наситени мастни киселини 0 гр
Въглехидрати 0 гр
от които захари 0 гр
Протеин 0 гр
Сол 0 гр
L-аргинин алфа-кетоглутарат 5 гр
от които L-аргинин  3,5 гр


Други съставки:
Аргинин алфа кетоглутарат (AAKG).

Потребителите купиха също
Топ Продукти