Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules

 • ПроизводителиEric Favre
 • Продуктов код: Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 14.90 лв.

 • Едрова цена: 10.41 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 14.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Eric Favre Chronoerect оптимизира сексуалната функция, повишава сексуалната издръжливост и стимулира ерекцията.

Базиран на множество висококачествени билкови екстракти, той предизвиква твърда и продължителна ерекция и удължава сексуалния акт.Eric Favre Chronoerect стимулира либидото и подобрява психологическите и физическите усещания в хода на любовната игра.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Eric Favre Chronoerect :

 1. Предизвиква твърда и продължителна ерекция
 2. Удължава сексуалния акт
 3. Стимулира либидото
 4. Подобрява психологическите и физическите усещания

МУИРА ПУАМА
От древни времена амазонските индианци използвали Муира пуама за справяне с импотентност и като средство за подобряване на рефлексите, концентрацията и общо тонизиране на нервната система. Приемът му повишава издръжливостта и физическата и ментална устойчивост.

Муира пуама е афродизиак и сексуален стимулант, като положителните му ефекти се дължат на съдържащите се в него стероли и алкалоиди (муирапуамин), които подобряват еректилния капацитет и либидото.

Продуктът се препоръчва за повишаване както на общата, така и на сексуалната издръжливост. Успешните клинични тестове показват, че той има положителен ефект при сексуална дисфункция при мъжете и при жените.

АРГИНИН
Високите нива на азотен оксид, който се произвежда от аргинина, разширяват кръвоносните съдове и увеличават кръвотока, което е условие за получаването на оптимална ерекция. Приемът на аргинин повишава производството на азотен оксид, което подобрява ерекцията.

МАГНЕЗИЙ
Магнезият е ключов минерал за добрата физическа форма, тъй като участва пряко в над 300 метаболитни реакции. Микроелементът е особено важен за провеждането на нервните сигнали. Той е необходим за липидния метаболизъм, регулирането на нивата на кръвната захар и кръвното налягане. Традиционно, магнезият се препоръчва за справяне със стреса, тревожност, нервност, депресия или умора.

ШАФРАН
Подправката, извличана от власинките на шафрановия минзухар, виреещ в Югоизточна Европа и Западна Азия, има традиционно признато стимулиращо действие и ефекта на афродизиак. В традиционната медицина на редица народи, подправката се използва за повишаване на сексуалното желание и сексуалната издръжливост.

ЖЕНШЕН
Азиатският женшен е познат от хилядолетия като като средство за тонизиране, възвръщане на жизнените сили и „генератор за подмладяване“ на организма. Европейското научно сътрудничество за фитотерапия (ESCOP) препоръчва използването му като тонизиращо средство при умора и възстановяване след заболяване. Женшенът повишава защитните сили и физическата и психическа устойчивост, а вазодилатиращите (съдоразширяващите) му свойства подпомагат ерекцията. Екстрактът от женшен действа като адаптоген, има противовъзпалително, антиоксидантно и стимулиращо действие върху имунната и нервната система.

ЦИНК
Цинкът е незаменим за всички функции на организма олигоелемент. Той е необходим за работата на простатата и формирането на спермата, за синтеза на половите хормони, ДНК и редица важни протеини. В повечето случаи, мъжете страдащи от еректилна дисфункция, имат ниски нива на цинк в организма. Приемът на цинк може да облекчи този проблем. Цинкът е и един от компонентите на супероксид дисмутазата (SOD), най-мощният антиоксидантен ензим в човешкия организъм. По тази причина микроелементът играе важна роля за предпазването на кръвоносните стени в кавернозното тяло.

ГУАРАНА
Характерното за Бразилия растение се използва за справяне с умората и възвръщане на жизнения тонус. Гуараната съдържа танини и кофеин, чийто комплекс често се нарича гуаранин. Неговото физиологично действие е аналогично на това на кофеина, но без неприятните странични ефекти. В резултат може да разчитата на прилив на енергия и по-голяма издръжливост.

ВИТАМИН C
Витамин C участва в много биологични реакции, като е известен с общия си стимулиращ ефект. Той подсилва имунната система и защитните сили на организма срещу микробни инфекции, стимулирайки синтеза на антитела и бели кръвни клетки. Известни са антиоксидантните му свойства, подпомагащинеутрализирането на вредните свободни радикали.

ВИТАМИН B5
Пантотеновата киселина участва в метаболизма на глюцидите, липидите и протеините в организма, като играе роля при синтеза и оксидацията на мастните киселини. Накрая, но не на последно място, витамин В5 участва в производството на половите хормони.

БАБИНИ ЗЪБИ
Билката, наричана просто трибулус (Tribulus terrestris L) е използвана от векове в традиционната азиатска медицина за повишаване на потентността, тъй като повишава активността на половите хормони. Нейното съдържание на фуростанолови сапонини стимулира активността на рецепторите за половите хормони в хипоталамуса, и оттам засилва действието им.

ЛЮТА ЧУШКА КАЙЕН
Лютата чушка Кайен също има репутацията на афродизиак. Тя има стимулиращ ефект и повишава кръвотока към крайниците и вътрешните органи. Като вазодилататор, тя повишава либидото и нивата на енергията.

ЧЕРЕН ПИПЕР
Съдържащият се в плодовете му пиперин се използва в аюрведическата медицина за стимулиране на метаболизма и работата на храносмилателната система, а комбиниран с други активни съставки увеличава бионаличността и усвояването им от организма.

СЕЛЕН
Микроелементът е мощен антиоксидант, който в комбинация с витамин Е предотвратява тъканните увреждания от страна на свободните радикали. Действа синергично с витамин С и бета-каротина за укрепване на здравето и имунната система. Играе важна роля за нормалния растеж и развитие, като според някои учени увеличава плодовитостта, мъжката сексуална мощ и има качества на афродизиак.

Разфасовки на Eric Favre Chronoerect :

 1. 4 капсули
 2. 16 капсули

Начин на приемане:

Приемайте 1 капсула Eric Favre Chronoerect, 30-45 минути преди полов контакт.

Съдържание на Eric Favre Chronoerect: 4 капсули
Размер на порцията: 1  капсула
Порции в опаковка: 4
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)


Други съставки:
L-аргинин (33,55%), екстракт от Muja puam (Ptychopetalum olacoides) (20,97%), магнезиев оксид (магнезий) (16,70%), екстракт от женшен Panax (5,03% Crocus sativus (4,70%), цинков сулфат (цинк) (4,61 %), екстракт от гуарана (3,15%), витамин С, витамин В5, екстракт от Tribulus terrestris (2,40% екстракт от Capsicum annuum (0,28%), екстракт от пипер (0,03%), натриев селенит (селен) (0,003%), магнезиев стеарат и силициев диоксид (средства против слепване), желатинова капсула, титанов диоксид и индиготин (оцветители).

Потребителите купиха също
Топ Продукти
Eric Favre Time Sex Control, 60 Capsules

Eric Favre Time Sex Control, 60 Capsules

20.43 лв. 24.90 лв. Ex Tax: 24.90 лв. 18%

Налични
Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules

Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules

10.41 лв. 14.90 лв. Ex Tax: 14.90 лв. 30%

Ниска наличност