Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules

  • ПроизводителиEric Favre
  • Продуктов код: Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 14.90 лв.

  • Едрова цена: 10.41 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 14.90 лв.
Налични опции

Eric Favre Chronoerect оптимизира сексуалната функция, повишава сексуалната издръжливост и стимулира ерекцията. Базиран на множество висококачествени билкови екстракти, той предизвиква твърда и продължителна ерекция и удължава сексуалния акт.

Eric Favre Chronoerect стимулира либидото и подобрява психологическите и физическите усещания в хода на любовната игра.

МУИРА ПУАМА
От древни времена амазонските индианци използвали Муира пуама за справяне с импотентност и като средство за подобряване на рефлексите, концентрацията и общо тонизиране на нервната система. Приемът му повишава издръжливостта и физическата и ментална устойчивост.

Муира пуама е афродизиак и сексуален стимулант, като положителните му ефекти се дължат на съдържащите се в него стероли и алкалоиди (муирапуамин), които подобряват еректилния капацитет и либидото.

Продуктът се препоръчва за повишаване както на общата, така и на сексуалната издръжливост. Успешните клинични тестове показват, че той има положителен ефект при сексуална дисфункция при мъжете и при жените.

АРГИНИН
Високите нива на азотен оксид, който се произвежда от аргинина, разширяват кръвоносните съдове и увеличават кръвотока, което е условие за получаването на оптимална ерекция. Приемът на аргинин повишава производството на азотен оксид, което подобрява ерекцията.

МАГНЕЗИЙ
Магнезият е ключов минерал за добрата физическа форма, тъй като участва пряко в над 300 метаболитни реакции. Микроелементът е особено важен за провеждането на нервните сигнали. Той е необходим за липидния метаболизъм, регулирането на нивата на кръвната захар и кръвното налягане. Традиционно, магнезият се препоръчва за справяне със стреса, тревожност, нервност, депресия или умора.

ШАФРАН
Подправката, извличана от власинките на шафрановия минзухар, виреещ в Югоизточна Европа и Западна Азия, има традиционно признато стимулиращо действие и ефекта на афродизиак. В традиционната медицина на редица народи, подправката се използва за повишаване на сексуалното желание и сексуалната издръжливост.

ЖЕНШЕН
Азиатският женшен е познат от хилядолетия като като средство за тонизиране, възвръщане на жизнените сили и „генератор за подмладяване“ на организма. Европейското научно сътрудничество за фитотерапия (ESCOP) препоръчва използването му като тонизиращо средство при умора и възстановяване след заболяване. Женшенът повишава защитните сили и физическата и психическа устойчивост, а вазодилатиращите (съдоразширяващите) му свойства подпомагат ерекцията. Екстрактът от женшен действа като адаптоген, има противовъзпалително, антиоксидантно и стимулиращо действие върху имунната и нервната система.

ЦИНК
Цинкът е незаменим за всички функции на организма олигоелемент. Той е необходим за работата на простатата и формирането на спермата, за синтеза на половите хормони, ДНК и редица важни протеини. В повечето случаи, мъжете страдащи от еректилна дисфункция, имат ниски нива на цинк в организма. Приемът на цинк може да облекчи този проблем. Цинкът е и един от компонентите на супероксид дисмутазата (SOD), най-мощният антиоксидантен ензим в човешкия организъм. По тази причина микроелементът играе важна роля за предпазването на кръвоносните стени в кавернозното тяло.

ГУАРАНА
Характерното за Бразилия растение се използва за справяне с умората и възвръщане на жизнения тонус. Гуараната съдържа танини и кофеин, чийто комплекс често се нарича гуаранин. Неговото физиологично действие е аналогично на това на кофеина, но без неприятните странични ефекти. В резултат може да разчитата на прилив на енергия и по-голяма издръжливост.

ВИТАМИН C
Витамин C участва в много биологични реакции, като е известен с общия си стимулиращ ефект. Той подсилва имунната система и защитните сили на организма срещу микробни инфекции, стимулирайки синтеза на антитела и бели кръвни клетки. Известни са антиоксидантните му свойства, подпомагащинеутрализирането на вредните свободни радикали.

ВИТАМИН B5
Пантотеновата киселина участва в метаболизма на глюцидите, липидите и протеините в организма, като играе роля при синтеза и оксидацията на мастните киселини. Накрая, но не на последно място, витамин В5 участва в производството на половите хормони.

БАБИНИ ЗЪБИ
Билката, наричана просто трибулус (Tribulus terrestris L) е използвана от векове в традиционната азиатска медицина за повишаване на потентността, тъй като повишава активността на половите хормони. Нейното съдържание на фуростанолови сапонини стимулира активността на рецепторите за половите хормони в хипоталамуса, и оттам засилва действието им.

ЛЮТА ЧУШКА КАЙЕН
Лютата чушка Кайен също има репутацията на афродизиак. Тя има стимулиращ ефект и повишава кръвотока към крайниците и вътрешните органи. Като вазодилататор, тя повишава либидото и нивата на енергията.

ЧЕРЕН ПИПЕР
Съдържащият се в плодовете му пиперин се използва в аюрведическата медицина за стимулиране на метаболизма и работата на храносмилателната система, а комбиниран с други активни съставки увеличава бионаличността и усвояването им от организма.

СЕЛЕН
Микроелементът е мощен антиоксидант, който в комбинация с витамин Е предотвратява тъканните увреждания от страна на свободните радикали. Действа синергично с витамин С и бета-каротина за укрепване на здравето и имунната система. Играе важна роля за нормалния растеж и развитие, като според някои учени увеличава плодовитостта, мъжката сексуална мощ и има качества на афродизиак.

Начин на приемане:
Вземайте 1 капсула (1 доза), 30-45 минути преди полов контакт.

Food supplement.
Content: 4 Capsules
Serving size: 1 Capsules
Servings per Pack: 4
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Other ingredients:
L-arginine (33.55%), Muja puam extract (Ptychopetalum olacoides) (20.97%), Magnesium oxide (magnesium) (16.70%), Panax ginseng extract (5.03% Crocus sativus (4.70%), zinc sulphate (zinc) (4.61%), guarana extract (3.15%), vitamin C, vitamin B5, Tribulus terrestris extract (2.40% Capsicum annuum extract (0.28%), extract of pepper (0.03%), sodium selenite (selenium) (0.003%), magnesium stearate and silica (anti-caking agents), gelatin capsule, titanium dioxide and indigotine (colorants).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка
Eric Favre Time Sex Control, 60 Capsules
Eric Favre Time Sex Control, 60 Capsules

20.43 лв. 24.90 лв. Ex Tax: 24.90 лв. 18%

Налични
Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules
Eric Favre Chronoerect, 4 Capsules

10.41 лв. 14.90 лв. Ex Tax: 14.90 лв. 30%

Налични